HOUTHOFF W & ZOON NV

Contactgegevens HOUTHOFF W & ZOON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHOFF W & ZOON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHOFF W & ZOON NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2030-Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03-541.71.10 (+32-03-541.71.10) 03-541.71.10 (+32-03-541.71.10)

Fax (fax): 03-541.07.70 (+32-03-541.07.70) 03-541.07.70 (+32-03-541.07.70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHOFF W & ZOON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHOFF W & ZOON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHOFF W & ZOON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHOFF W & ZOON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHOFF W & ZOON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHOFF W & ZOON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHOFF W & ZOON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHOFF W & ZOON NV
Products information HOUTHOFF W & ZOON NV

BTW identificatienummer (tax): BE06220428466
Ondernemingsnummer: 5947692871
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in HOUTHOFF W & ZOON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHOFF W & ZOON NV
(Get full report from official database of BE for HOUTHOFF W & ZOON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHOFF W & ZOON NV
Addition kinds of activities for HOUTHOFF W & ZOON NV

07210408. Mechanische teeltdiensten | Mechanical cultivation services
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
34899905. Rookgeneratoren (afzetting) | Smoke generators (ordnance)
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
42120200. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
93110402. Financiën, belastingen en monetair beleid, staatsregering | Finance, taxation, and monetary policy, state government
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij HOUTHOFF W & ZOON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHOFF W & ZOON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHOFF W & ZOON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHOFF W & ZOON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van HOUTHOFF W & ZOON NV in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHOFF W & ZOON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHOFF W & ZOON NV. Laat een reactie achter voor HOUTHOFF W & ZOON NV. HOUTHOFF W & ZOON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHOFF W & ZOON NV. Leave a respond for HOUTHOFF W & ZOON NV. HOUTHOFF W & ZOON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHOFF W & ZOON NV op de google maps. Adres en contacten HOUTHOFF W & ZOON NV
Location of HOUTHOFF W & ZOON NV on the google maps. Address and contacts of HOUTHOFF W & ZOON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHOFF W & ZOON NV HOUTHOFF W & ZOON NV: KBC | LOBSTER PALACE | Centrum voor Relaxatie en Voetreflexologie Johan Strybol | FA. VAN KERCKVOORDE | Cordier E

Other related companies as HOUTHOFF W & ZOON NV: KBC | LOBSTER PALACE | Centrum voor Relaxatie en Voetreflexologie Johan Strybol | FA. VAN KERCKVOORDE | Cordier E

HOUTHOFF W & ZOON NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHOFF W & ZOON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06220428466. Het bedrijf HOUTHOFF W & ZOON NV bevindt zich op het adres: 2030-Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HOUTHOFF W & ZOON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHOFF W & ZOON NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHOFF W & ZOON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHOFF W & ZOON NV, openstaande posities, locatie van HOUTHOFF W & ZOON NV op de kaart.

HOUTHOFF W & ZOON NV is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is HOUTHOFF W & ZOON NV, company assigned to the tax number BE06220428466. The company HOUTHOFF W & ZOON NV is located at the address: 2030-Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 2 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HOUTHOFF W & ZOON NV were not found.
The main activity of HOUTHOFF W & ZOON NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHOFF W & ZOON NV is not available. You also can look at reviews of HOUTHOFF W & ZOON NV, open positions, location of HOUTHOFF W & ZOON NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHOFF W & ZOON NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHOFF W & ZOON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHOFF W & ZOON NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHOFF W & ZOON NV, employees, financial statistics.