VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV
Private companiesFood and Kindred Products • VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

Contactgegevens VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Raetstraat 40; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 41 64 (+32-011 54 41 64) 011 54 41 64 (+32-011 54 41 64)

Fax (fax): 011 54 17 99 (+32-011 54 17 99) 011 54 17 99 (+32-011 54 17 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV
Products information VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

BTW identificatienummer (tax): BE07668151855
Ondernemingsnummer: 1206817626
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Interior decoration

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV
(Get full report from official database of BE for VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV
Addition kinds of activities for VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

513601. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Laat een reactie achter voor VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. Leave a respond for VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV. VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV op de google maps. Adres en contacten VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV
Location of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV on the google maps. Address and contacts of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: Goedleven Constant NV | Delmo BVBA | JOHN SMEETS | BMW VAN DE KERCKHOVE | JEAN-PIERRE VAN MOL

Other related companies as VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV: Goedleven Constant NV | Delmo BVBA | JOHN SMEETS | BMW VAN DE KERCKHOVE | JEAN-PIERRE VAN MOL

VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07668151855. Het bedrijf VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetstraat 40; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, openstaande posities, locatie van VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, company assigned to the tax number BE07668151855. The company VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is located at the address: Lodewijk De Raetstraat 40; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. List of products are Interior decoration.
The main activity of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV is not available. You also can look at reviews of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, open positions, location of VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERK V.B. INTERIEURINR NV, employees, financial statistics.