Ratio Patio Interieurarchitectuur

Contactgegevens Ratio Patio Interieurarchitectuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ratio Patio Interieurarchitectuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ratio Patio Interieurarchitectuur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 81; 3150; Haacht (Wespelaar), België

Telefoon (phone): 016 60 50 09 (+32-016 60 50 09) 016 60 50 09 (+32-016 60 50 09)

Fax (fax): 016 60 16 30 (+32-016 60 16 30) 016 60 16 30 (+32-016 60 16 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ratio Patio Interieurarchitectuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ratio Patio Interieurarchitectuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ratio Patio Interieurarchitectuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ratio Patio Interieurarchitectuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ratio Patio Interieurarchitectuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ratio Patio Interieurarchitectuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ratio Patio Interieurarchitectuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ratio Patio Interieurarchitectuur
Products information Ratio Patio Interieurarchitectuur

BTW identificatienummer (tax): BE08030975341
Ondernemingsnummer: 4312927246
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Ratio Patio Interieurarchitectuur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ratio Patio Interieurarchitectuur
(Get full report from official database of BE for Ratio Patio Interieurarchitectuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ratio Patio Interieurarchitectuur
Addition kinds of activities for Ratio Patio Interieurarchitectuur

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
32510106. Slumped brick | Slumped brick
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
50310205. wandplaat | Wallboard
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet
73199902. Media kopen service | Media buying service
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij Ratio Patio Interieurarchitectuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ratio Patio Interieurarchitectuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ratio Patio Interieurarchitectuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ratio Patio Interieurarchitectuur. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van Ratio Patio Interieurarchitectuur in sociale netwerken
Look for responds of Ratio Patio Interieurarchitectuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ratio Patio Interieurarchitectuur. Laat een reactie achter voor Ratio Patio Interieurarchitectuur. Ratio Patio Interieurarchitectuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ratio Patio Interieurarchitectuur. Leave a respond for Ratio Patio Interieurarchitectuur. Ratio Patio Interieurarchitectuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ratio Patio Interieurarchitectuur op de google maps. Adres en contacten Ratio Patio Interieurarchitectuur
Location of Ratio Patio Interieurarchitectuur on the google maps. Address and contacts of Ratio Patio Interieurarchitectuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Ratio Patio Interieurarchitectuur Ratio Patio Interieurarchitectuur: BUREAU RENIER ET FILS | FE. DELY-TIMSONET | Sermeus J | X-TRA-DONNA | ARNOLD SEFFER

Other related companies as Ratio Patio Interieurarchitectuur: BUREAU RENIER ET FILS | FE. DELY-TIMSONET | Sermeus J | X-TRA-DONNA | ARNOLD SEFFER

Ratio Patio Interieurarchitectuur is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ratio Patio Interieurarchitectuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08030975341. Het bedrijf Ratio Patio Interieurarchitectuur bevindt zich op het adres: Grote Baan 81; 3150; Haacht (Wespelaar). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Ratio Patio Interieurarchitectuur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ratio Patio Interieurarchitectuur is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ratio Patio Interieurarchitectuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ratio Patio Interieurarchitectuur, openstaande posities, locatie van Ratio Patio Interieurarchitectuur op de kaart.

Ratio Patio Interieurarchitectuur is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ratio Patio Interieurarchitectuur, company assigned to the tax number BE08030975341. The company Ratio Patio Interieurarchitectuur is located at the address: Grote Baan 81; 3150; Haacht (Wespelaar). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior designers. Products created in Ratio Patio Interieurarchitectuur were not found.
The main activity of Ratio Patio Interieurarchitectuur is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ratio Patio Interieurarchitectuur is not available. You also can look at reviews of Ratio Patio Interieurarchitectuur, open positions, location of Ratio Patio Interieurarchitectuur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ratio Patio Interieurarchitectuur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ratio Patio Interieurarchitectuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ratio Patio Interieurarchitectuur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ratio Patio Interieurarchitectuur, employees, financial statistics.