Pepin M

Contactgegevens Pepin M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pepin M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pepin M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Max 22; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 53 35; 0475 57 16 07 (+32-02 733 53 35; 0475 57 16 07) 02 733 53 35; 0475 57 16 07 (+32-02 733 53 35; 0475 57 16 07)

Fax (fax): 02 734 27 40 (+32-02 734 27 40) 02 734 27 40 (+32-02 734 27 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pepin M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pepin M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pepin M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pepin M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pepin M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pepin M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pepin M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pepin M
Products information Pepin M

BTW identificatienummer (tax): BE01713836669
Ondernemingsnummer: 9219421386
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Pepin M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pepin M
(Get full report from official database of BE for Pepin M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pepin M
Addition kinds of activities for Pepin M

4725. Touroperators | Tour operators
4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
011500. Maïs | Corn
315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules
38230502. Chromatografen, industrieel proces type | Chromatographs, industrial process type
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment

Werken bij Pepin M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pepin M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pepin M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pepin M. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • Freelance docent 'basis boekhouden' Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Pepin M in sociale netwerken
Look for responds of Pepin M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pepin M. Laat een reactie achter voor Pepin M. Pepin M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pepin M. Leave a respond for Pepin M. Pepin M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pepin M op de google maps. Adres en contacten Pepin M
Location of Pepin M on the google maps. Address and contacts of Pepin M

Andere gerelateerde bedrijven als come Pepin M Pepin M: De Brandt-De Valck BVBA | MAES LUC SPRL | Big-City | RIK NAESSENS | Jouretz Marguerite

Other related companies as Pepin M: De Brandt-De Valck BVBA | MAES LUC SPRL | Big-City | RIK NAESSENS | Jouretz Marguerite

Pepin M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pepin M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713836669. Het bedrijf Pepin M bevindt zich op het adres: Avenue Emile Max 22; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Pepin M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pepin M is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pepin M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pepin M, openstaande posities, locatie van Pepin M op de kaart.

Pepin M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pepin M, company assigned to the tax number BE01713836669. The company Pepin M is located at the address: Avenue Emile Max 22; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. Products created in Pepin M were not found.
The main activity of Pepin M is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pepin M is not available. You also can look at reviews of Pepin M, open positions, location of Pepin M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pepin M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pepin M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pepin M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pepin M, employees, financial statistics.