Big-City

Contactgegevens Big-City: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Big-City: address, phone, fax, email, website, opening hours

Big-City

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rupelweg 6; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 844 20 25 (+32-03 844 20 25) 03 844 20 25 (+32-03 844 20 25)

Fax (fax): 03 888 55 20 (+32-03 888 55 20) 03 888 55 20 (+32-03 888 55 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Big-City: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Big-City"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Big-City"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Big-City, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Big-City. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Big-City, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Big-City. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Big-City
Products information Big-City

BTW identificatienummer (tax): BE04012725830
Ondernemingsnummer: 5579101562
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Big-City
(Get full report from official database of BE for Big-City)

Aanvulling soorten activiteiten voor Big-City
Addition kinds of activities for Big-City

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
225304. Jurken en rokken | Dresses and skirts
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
30890500. Plastics boten en andere mariene apparatuur | Plastics boats and other marine equipment
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij Big-City: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Big-City: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Big-City. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Big-City. Looking for open vacancies in other companies

 • Packer twee ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

 • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • Lader/Losser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

 • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Big-City in sociale netwerken
Look for responds of Big-City in social networks

Lees alle opmerkingen voor Big-City. Laat een reactie achter voor Big-City. Big-City bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Big-City. Leave a respond for Big-City. Big-City on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Big-City op de google maps. Adres en contacten Big-City
Location of Big-City on the google maps. Address and contacts of Big-City

Andere gerelateerde bedrijven als come Big-City Big-City: ANDRE VERSTRAETEN | C.I.V. | J.N. Publi Concept | GARAGE LEFEBVRE | Gomr茅e Meubles

Other related companies as Big-City: ANDRE VERSTRAETEN | C.I.V. | J.N. Publi Concept | GARAGE LEFEBVRE | Gomr茅e Meubles

Big-City is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Big-City, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012725830. Het bedrijf Big-City bevindt zich op het adres: Rupelweg 6; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
De hoofdactiviteit van Big-City is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Big-City is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Big-City, openstaande posities, locatie van Big-City op de kaart.

Big-City is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Big-City, company assigned to the tax number BE04012725830. The company Big-City is located at the address: Rupelweg 6; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Repair services; Contractors - Sewing; Septic tanks; Guides.
The main activity of Big-City is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Big-City is not available. You also can look at reviews of Big-City, open positions, location of Big-City on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Big-City, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Big-City, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Big-City, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Big-City, employees, financial statistics.