Interieurarchitecten Orbit 0013

Contactgegevens Interieurarchitecten Orbit 0013: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interieurarchitecten Orbit 0013: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interieurarchitecten Orbit 0013

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jakob Jordaensstraat 19; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 88 08 (+32-09 223 88 08) 09 223 88 08 (+32-09 223 88 08)

Fax (fax): 09 223 88 08 (+32-09 223 88 08) 09 223 88 08 (+32-09 223 88 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interieurarchitecten Orbit 0013: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interieurarchitecten Orbit 0013"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interieurarchitecten Orbit 0013"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interieurarchitecten Orbit 0013, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interieurarchitecten Orbit 0013. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interieurarchitecten Orbit 0013, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interieurarchitecten Orbit 0013. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interieurarchitecten Orbit 0013
Products information Interieurarchitecten Orbit 0013

BTW identificatienummer (tax): BE01958557128
Ondernemingsnummer: 5319000244
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Interior decoration

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interieurarchitecten Orbit 0013
(Get full report from official database of BE for Interieurarchitecten Orbit 0013)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interieurarchitecten Orbit 0013
Addition kinds of activities for Interieurarchitecten Orbit 0013

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
013100. Katoen | Cotton
289200. explosieven | Explosives
291199. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij Interieurarchitecten Orbit 0013: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interieurarchitecten Orbit 0013: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interieurarchitecten Orbit 0013. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interieurarchitecten Orbit 0013. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van Interieurarchitecten Orbit 0013 in sociale netwerken
Look for responds of Interieurarchitecten Orbit 0013 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interieurarchitecten Orbit 0013. Laat een reactie achter voor Interieurarchitecten Orbit 0013. Interieurarchitecten Orbit 0013 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interieurarchitecten Orbit 0013. Leave a respond for Interieurarchitecten Orbit 0013. Interieurarchitecten Orbit 0013 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interieurarchitecten Orbit 0013 op de google maps. Adres en contacten Interieurarchitecten Orbit 0013
Location of Interieurarchitecten Orbit 0013 on the google maps. Address and contacts of Interieurarchitecten Orbit 0013

Andere gerelateerde bedrijven als come Interieurarchitecten Orbit 0013 Interieurarchitecten Orbit 0013: HERON SOFTWARE DEVELOPM. | JACQUES HENDRICKX | INSTITUUT LINE | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Other related companies as Interieurarchitecten Orbit 0013: HERON SOFTWARE DEVELOPM. | JACQUES HENDRICKX | INSTITUUT LINE | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE

Interieurarchitecten Orbit 0013 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interieurarchitecten Orbit 0013, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01958557128. Het bedrijf Interieurarchitecten Orbit 0013 bevindt zich op het adres: Jakob Jordaensstraat 19; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Interieurarchitecten Orbit 0013 is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interieurarchitecten Orbit 0013 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interieurarchitecten Orbit 0013, openstaande posities, locatie van Interieurarchitecten Orbit 0013 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interieurarchitecten Orbit 0013 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interieurarchitecten Orbit 0013, company assigned to the tax number BE01958557128. The company Interieurarchitecten Orbit 0013 is located at the address: Jakob Jordaensstraat 19; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. List of products are Interior decoration.
The main activity of Interieurarchitecten Orbit 0013 is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Interieurarchitecten Orbit 0013 is not available. You also can look at reviews of Interieurarchitecten Orbit 0013, open positions, location of Interieurarchitecten Orbit 0013 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interieurarchitecten Orbit 0013, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interieurarchitecten Orbit 0013, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interieurarchitecten Orbit 0013, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interieurarchitecten Orbit 0013, employees, financial statistics.