grange julie i.a.

Contactgegevens grange julie i.a.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data grange julie i.a.: address, phone, fax, email, website, opening hours

grange julie i.a.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogboomsteenweg 64; 2950; Kapellen (Mariaburg), België

Telefoon (phone): 03 664 76 01 (+32-03 664 76 01) 03 664 76 01 (+32-03 664 76 01)

Fax (fax): 03 605 44 72 (+32-03 605 44 72) 03 605 44 72 (+32-03 605 44 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) grange julie i.a.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "grange julie i.a."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "grange julie i.a."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van grange julie i.a., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen grange julie i.a.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of grange julie i.a., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees grange julie i.a.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti grange julie i.a.
Products information grange julie i.a.

BTW identificatienummer (tax): BE06086944580
Ondernemingsnummer: 8075195312
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in grange julie i.a. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor grange julie i.a.
(Get full report from official database of BE for grange julie i.a.)

Aanvulling soorten activiteiten voor grange julie i.a.
Addition kinds of activities for grange julie i.a.

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
28190608. Radium, lichtgevende verbindingen | Radium, luminous compounds
48320203. religieus | Religious
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands

Werken bij grange julie i.a.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in grange julie i.a.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor grange julie i.a.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for grange julie i.a.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

Zoek naar antwoorden van grange julie i.a. in sociale netwerken
Look for responds of grange julie i.a. in social networks

Lees alle opmerkingen voor grange julie i.a.. Laat een reactie achter voor grange julie i.a.. grange julie i.a. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for grange julie i.a.. Leave a respond for grange julie i.a.. grange julie i.a. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie grange julie i.a. op de google maps. Adres en contacten grange julie i.a.
Location of grange julie i.a. on the google maps. Address and contacts of grange julie i.a.

Andere gerelateerde bedrijven als come grange julie i.a. grange julie i.a.: PYRO - PROTECTION SA | Vancraeynest C | LY 2000 (Coiffure) | Charlier G | Engels

Other related companies as grange julie i.a.: PYRO - PROTECTION SA | Vancraeynest C | LY 2000 (Coiffure) | Charlier G | Engels

grange julie i.a. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is grange julie i.a., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06086944580. Het bedrijf grange julie i.a. bevindt zich op het adres: Hoogboomsteenweg 64; 2950; Kapellen (Mariaburg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in grange julie i.a. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van grange julie i.a. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van grange julie i.a. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van grange julie i.a., openstaande posities, locatie van grange julie i.a. op de kaart.

grange julie i.a. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is grange julie i.a., company assigned to the tax number BE06086944580. The company grange julie i.a. is located at the address: Hoogboomsteenweg 64; 2950; Kapellen (Mariaburg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior designers. Products created in grange julie i.a. were not found.
The main activity of grange julie i.a. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of grange julie i.a. is not available. You also can look at reviews of grange julie i.a., open positions, location of grange julie i.a. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over grange julie i.a., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf grange julie i.a., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about grange julie i.a., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company grange julie i.a., employees, financial statistics.