Fabri L

Contactgegevens Fabri L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabri L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabri L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Maladrée 71; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux), België

Telefoon (phone): 0474 50 31 34 (+32-0474 50 31 34) 0474 50 31 34 (+32-0474 50 31 34)

Fax (fax): +32 (64) 575-54-87 +32 (64) 575-54-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabri L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabri L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabri L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabri L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabri L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabri L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabri L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabri L
Products information Fabri L

BTW identificatienummer (tax): BE06121826171
Ondernemingsnummer: 4074798583
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Fabri L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabri L
(Get full report from official database of BE for Fabri L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabri L
Addition kinds of activities for Fabri L

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
80110515. Patholoog | Pathologist

Werken bij Fabri L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabri L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabri L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabri L. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

  • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van Fabri L in sociale netwerken
Look for responds of Fabri L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabri L. Laat een reactie achter voor Fabri L. Fabri L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabri L. Leave a respond for Fabri L. Fabri L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabri L op de google maps. Adres en contacten Fabri L
Location of Fabri L on the google maps. Address and contacts of Fabri L

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabri L Fabri L: LIBRAIRIE DES ALLOUX | CARLOS ANCKAERT | CHRISTIANE DIRIX | A. VANDEN BERGHE | KBC VERZEKERING

Other related companies as Fabri L: LIBRAIRIE DES ALLOUX | CARLOS ANCKAERT | CHRISTIANE DIRIX | A. VANDEN BERGHE | KBC VERZEKERING

Fabri L is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabri L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121826171. Het bedrijf Fabri L bevindt zich op het adres: Rue de la Maladrée 71; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Fabri L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fabri L is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabri L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabri L, openstaande posities, locatie van Fabri L op de kaart.

Fabri L is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabri L, company assigned to the tax number BE06121826171. The company Fabri L is located at the address: Rue de la Maladrée 71; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Gembloux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior designers. Products created in Fabri L were not found.
The main activity of Fabri L is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabri L is not available. You also can look at reviews of Fabri L, open positions, location of Fabri L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabri L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabri L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabri L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabri L, employees, financial statistics.