GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV

Contactgegevens GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1731-Zellik, België

Telefoon (phone): 02-481.18.11 (+32-02-481.18.11) 02-481.18.11 (+32-02-481.18.11)

Fax (fax): 02-481.18.10 (+32-02-481.18.10) 02-481.18.10 (+32-02-481.18.10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV
Products information GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE08944763183
Ondernemingsnummer: 8082061767
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): 174
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV
(Get full report from official database of BE for GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV
Addition kinds of activities for GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV

448200. Ferries | Ferries
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
26210202. Perkament | Parchment paper
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal

Werken bij GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

Zoek naar antwoorden van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Laat een reactie achter voor GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. Leave a respond for GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV. GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV op de google maps. Adres en contacten GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV
Location of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV on the google maps. Address and contacts of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: COIFFURE CARESSE | JEAN GOTTA | ANG?LIQUE VANDAELE | Verroken R | Broeckx K

Other related companies as GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV: COIFFURE CARESSE | JEAN GOTTA | ANG?LIQUE VANDAELE | Verroken R | Broeckx K

GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08944763183. Het bedrijf GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV bevindt zich op het adres: 1731-Zellik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 174 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 294,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, openstaande posities, locatie van GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV op de kaart.

GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, company assigned to the tax number BE08944763183. The company GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is located at the address: 1731-Zellik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 174 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 294,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV were not found.
The main activity of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV is not available. You also can look at reviews of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, open positions, location of GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAS SAVOYE BELGIUM SA/NV, employees, financial statistics.