De Meulder Jean Interiors BVBA

Contactgegevens De Meulder Jean Interiors BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meulder Jean Interiors BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meulder Jean Interiors BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijkelaan 60; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 15 45 (+32-03 230 15 45) 03 230 15 45 (+32-03 230 15 45)

Fax (fax): 03 230 16 77 (+32-03 230 16 77) 03 230 16 77 (+32-03 230 16 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meulder Jean Interiors BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meulder Jean Interiors BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meulder Jean Interiors BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meulder Jean Interiors BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meulder Jean Interiors BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meulder Jean Interiors BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meulder Jean Interiors BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meulder Jean Interiors BVBA
Products information De Meulder Jean Interiors BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04562316894
Ondernemingsnummer: 4486236572
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in De Meulder Jean Interiors BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meulder Jean Interiors BVBA
(Get full report from official database of BE for De Meulder Jean Interiors BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meulder Jean Interiors BVBA
Addition kinds of activities for De Meulder Jean Interiors BVBA

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
22829907. Windgaren | Winding yarn
26211000. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
26749904. Mothproof zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Mothproof bags: made from purchased materials
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij De Meulder Jean Interiors BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meulder Jean Interiors BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meulder Jean Interiors BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meulder Jean Interiors BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van De Meulder Jean Interiors BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Meulder Jean Interiors BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meulder Jean Interiors BVBA. Laat een reactie achter voor De Meulder Jean Interiors BVBA. De Meulder Jean Interiors BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meulder Jean Interiors BVBA. Leave a respond for De Meulder Jean Interiors BVBA. De Meulder Jean Interiors BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meulder Jean Interiors BVBA op de google maps. Adres en contacten De Meulder Jean Interiors BVBA
Location of De Meulder Jean Interiors BVBA on the google maps. Address and contacts of De Meulder Jean Interiors BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meulder Jean Interiors BVBA De Meulder Jean Interiors BVBA: DVR Recording | DANNY LOOTVOET | Petit G | Van Houtte G | Ambulant Centrum Vl. Ardennen

Other related companies as De Meulder Jean Interiors BVBA: DVR Recording | DANNY LOOTVOET | Petit G | Van Houtte G | Ambulant Centrum Vl. Ardennen

De Meulder Jean Interiors BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meulder Jean Interiors BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04562316894. Het bedrijf De Meulder Jean Interiors BVBA bevindt zich op het adres: Koninklijkelaan 60; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in De Meulder Jean Interiors BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meulder Jean Interiors BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meulder Jean Interiors BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meulder Jean Interiors BVBA, openstaande posities, locatie van De Meulder Jean Interiors BVBA op de kaart.

De Meulder Jean Interiors BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meulder Jean Interiors BVBA, company assigned to the tax number BE04562316894. The company De Meulder Jean Interiors BVBA is located at the address: Koninklijkelaan 60; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior designers. Products created in De Meulder Jean Interiors BVBA were not found.
The main activity of De Meulder Jean Interiors BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meulder Jean Interiors BVBA is not available. You also can look at reviews of De Meulder Jean Interiors BVBA, open positions, location of De Meulder Jean Interiors BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meulder Jean Interiors BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meulder Jean Interiors BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meulder Jean Interiors BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meulder Jean Interiors BVBA, employees, financial statistics.