CNC Forms cvba

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CNC Forms cvba

Contactgegevens CNC Forms cvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CNC Forms cvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

CNC Forms cvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vliegplein 64; 9991; Maldegem (Adegem), België

Telefoon (phone): 0475 83 57 16 (+32-0475 83 57 16) 0475 83 57 16 (+32-0475 83 57 16)

Fax (fax): 050 72 08 12; 050 71 04 40 (+32-050 72 08 12; 050 71 04 40) 050 72 08 12; 050 71 04 40 (+32-050 72 08 12; 050 71 04 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CNC Forms cvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CNC Forms cvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CNC Forms cvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CNC Forms cvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CNC Forms cvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CNC Forms cvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CNC Forms cvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CNC Forms cvba
Products information CNC Forms cvba

BTW identificatienummer (tax): BE03108001708
Ondernemingsnummer: 7998840332
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Furniture - Design; Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open; Interior decoration; Marble,granite & natural stone

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CNC Forms cvba
(Get full report from official database of BE for CNC Forms cvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor CNC Forms cvba
Addition kinds of activities for CNC Forms cvba

01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
23719901. Bontafwerkers en linnen voor de bontwarenhandel | Fur finishers and liners for the fur goods trade
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
30699914. Pompmouwen, rubber | Pump sleeves, rubber
38269902. Chromatografische apparatuur, laboratoriumtype | Chromatographic equipment, laboratory type
39490606. Waterski's | Water skis

Werken bij CNC Forms cvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CNC Forms cvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CNC Forms cvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CNC Forms cvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van CNC Forms cvba in sociale netwerken
Look for responds of CNC Forms cvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor CNC Forms cvba. Laat een reactie achter voor CNC Forms cvba. CNC Forms cvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CNC Forms cvba. Leave a respond for CNC Forms cvba. CNC Forms cvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CNC Forms cvba op de google maps. Adres en contacten CNC Forms cvba
Location of CNC Forms cvba on the google maps. Address and contacts of CNC Forms cvba

Andere gerelateerde bedrijven als come CNC Forms cvba CNC Forms cvba: RO-TRAVEL | DAGCENTRUM DOMINO | JARDIGEER | HAROLD DE VISSCHER | GUIDO BOONS

Other related companies as CNC Forms cvba: RO-TRAVEL | DAGCENTRUM DOMINO | JARDIGEER | HAROLD DE VISSCHER | GUIDO BOONS

CNC Forms cvba is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CNC Forms cvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03108001708. Het bedrijf CNC Forms cvba bevindt zich op het adres: Vliegplein 64; 9991; Maldegem (Adegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Furniture - Design; Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open; Interior decoration; Marble,granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van CNC Forms cvba is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CNC Forms cvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CNC Forms cvba, openstaande posities, locatie van CNC Forms cvba op de kaart.

CNC Forms cvba is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CNC Forms cvba, company assigned to the tax number BE03108001708. The company CNC Forms cvba is located at the address: Vliegplein 64; 9991; Maldegem (Adegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior designers. List of products are Furniture - Design; Marble & granite works; Fireplaces - Ornamental & open; Interior decoration; Marble,granite & natural stone.
The main activity of CNC Forms cvba is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CNC Forms cvba is not available. You also can look at reviews of CNC Forms cvba, open positions, location of CNC Forms cvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CNC Forms cvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CNC Forms cvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CNC Forms cvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CNC Forms cvba, employees, financial statistics.