Cardon de Lichtbuer C

Contactgegevens Cardon de Lichtbuer C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cardon de Lichtbuer C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cardon de Lichtbuer C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fétis 52; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 640 02 62 (+32-02 640 02 62) 02 640 02 62 (+32-02 640 02 62)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cardon de Lichtbuer C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cardon de Lichtbuer C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cardon de Lichtbuer C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cardon de Lichtbuer C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cardon de Lichtbuer C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cardon de Lichtbuer C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cardon de Lichtbuer C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cardon de Lichtbuer C
Products information Cardon de Lichtbuer C

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Cardon de Lichtbuer C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cardon de Lichtbuer C
(Get full report from official database of BE for Cardon de Lichtbuer C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cardon de Lichtbuer C
Addition kinds of activities for Cardon de Lichtbuer C

1622. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg | Bridge, tunnel, and elevated highway
3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
38279917. polarisatoren | Polarizers
50469909. Taxi meters | Taxi meters
51139901. Karton en producten | Cardboard and products
59420000. Boekwinkels | Book stores

Werken bij Cardon de Lichtbuer C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cardon de Lichtbuer C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cardon de Lichtbuer C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cardon de Lichtbuer C. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Cardon de Lichtbuer C in sociale netwerken
Look for responds of Cardon de Lichtbuer C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cardon de Lichtbuer C. Laat een reactie achter voor Cardon de Lichtbuer C. Cardon de Lichtbuer C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cardon de Lichtbuer C. Leave a respond for Cardon de Lichtbuer C. Cardon de Lichtbuer C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cardon de Lichtbuer C op de google maps. Adres en contacten Cardon de Lichtbuer C
Location of Cardon de Lichtbuer C on the google maps. Address and contacts of Cardon de Lichtbuer C

Andere gerelateerde bedrijven als come Cardon de Lichtbuer C Cardon de Lichtbuer C: FLKROONTAX NV | Banque Bruxelles Lambert SA | AUTO ADVIES BRUGGE | GEORGES COENEGRACHTS | BENELUX VLOERTECHNIEK

Other related companies as Cardon de Lichtbuer C: FLKROONTAX NV | Banque Bruxelles Lambert SA | AUTO ADVIES BRUGGE | GEORGES COENEGRACHTS | BENELUX VLOERTECHNIEK

Cardon de Lichtbuer C is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cardon de Lichtbuer C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf Cardon de Lichtbuer C bevindt zich op het adres: Rue Fétis 52; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in Cardon de Lichtbuer C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cardon de Lichtbuer C is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cardon de Lichtbuer C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cardon de Lichtbuer C, openstaande posities, locatie van Cardon de Lichtbuer C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cardon de Lichtbuer C is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cardon de Lichtbuer C, company assigned to the tax number BE04501068115. The company Cardon de Lichtbuer C is located at the address: Rue Fétis 52; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior designers. Products created in Cardon de Lichtbuer C were not found.
The main activity of Cardon de Lichtbuer C is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cardon de Lichtbuer C is not available. You also can look at reviews of Cardon de Lichtbuer C, open positions, location of Cardon de Lichtbuer C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cardon de Lichtbuer C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cardon de Lichtbuer C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cardon de Lichtbuer C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cardon de Lichtbuer C, employees, financial statistics.