GERARD BUREAU

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GERARD BUREAU
Private companiesTobacco Products • GERARD BUREAU

Contactgegevens GERARD BUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARD BUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARD BUREAU

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1050-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-513.77.00 (+32-02-513.77.00) 02-513.77.00 (+32-02-513.77.00)

Fax (fax): 02-514.19.23 (+32-02-514.19.23) 02-514.19.23 (+32-02-514.19.23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARD BUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARD BUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARD BUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARD BUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARD BUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARD BUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARD BUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARD BUREAU
Products information GERARD BUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE03991851806
Ondernemingsnummer: 7689575195
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GERARD BUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARD BUREAU
(Get full report from official database of BE for GERARD BUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARD BUREAU
Addition kinds of activities for GERARD BUREAU

17999924. Ornamenteel metaalwerk | Ornamental metal work
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
73239904. Credit investigation service | Credit investigation service
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec

Werken bij GERARD BUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARD BUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARD BUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARD BUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van GERARD BUREAU in sociale netwerken
Look for responds of GERARD BUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARD BUREAU. Laat een reactie achter voor GERARD BUREAU. GERARD BUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARD BUREAU. Leave a respond for GERARD BUREAU. GERARD BUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARD BUREAU op de google maps. Adres en contacten GERARD BUREAU
Location of GERARD BUREAU on the google maps. Address and contacts of GERARD BUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARD BUREAU GERARD BUREAU: B. DERAEDT | TTC SAINTE-CLAIRE | DE SAELE-DE LOOF | DIENST VOOR TOERISME BREE | Tip Top Clean SPRL

Other related companies as GERARD BUREAU: B. DERAEDT | TTC SAINTE-CLAIRE | DE SAELE-DE LOOF | DIENST VOOR TOERISME BREE | Tip Top Clean SPRL

GERARD BUREAU is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARD BUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991851806. Het bedrijf GERARD BUREAU bevindt zich op het adres: 1050-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GERARD BUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERARD BUREAU is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARD BUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARD BUREAU, openstaande posities, locatie van GERARD BUREAU op de kaart.

GERARD BUREAU is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is GERARD BUREAU, company assigned to the tax number BE03991851806. The company GERARD BUREAU is located at the address: 1050-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GERARD BUREAU were not found.
The main activity of GERARD BUREAU is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARD BUREAU is not available. You also can look at reviews of GERARD BUREAU, open positions, location of GERARD BUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARD BUREAU, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARD BUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARD BUREAU, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARD BUREAU, employees, financial statistics.