B-Design

Contactgegevens B-Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schapenstraat 114; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik), België

Telefoon (phone): 02 532 21 94 (+32-02 532 21 94) 02 532 21 94 (+32-02 532 21 94)

Fax (fax): +32 (82) 420-11-59 +32 (82) 420-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-Design
Products information B-Design

BTW identificatienummer (tax): BE01981353759
Ondernemingsnummer: 2066772460
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in B-Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-Design
(Get full report from official database of BE for B-Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-Design
Addition kinds of activities for B-Design

25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
33570100. Communicatie draad | Communication wire
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
50130109. Automotive trim | Automotive trim
50230301. gordijnen | Curtains

Werken bij B-Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-Design. Looking for open vacancies in other companies

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

Zoek naar antwoorden van B-Design in sociale netwerken
Look for responds of B-Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-Design. Laat een reactie achter voor B-Design. B-Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-Design. Leave a respond for B-Design. B-Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-Design op de google maps. Adres en contacten B-Design
Location of B-Design on the google maps. Address and contacts of B-Design

Andere gerelateerde bedrijven als come B-Design B-Design: FLJOHN P. BEST & CO NV | CECILE GILLARD | GARAGE DEVAUX | COIFFURE CAROLINE | ARSENE DE LA RIVIERE

Other related companies as B-Design: FLJOHN P. BEST & CO NV | CECILE GILLARD | GARAGE DEVAUX | COIFFURE CAROLINE | ARSENE DE LA RIVIERE

B-Design is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B-Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981353759. Het bedrijf B-Design bevindt zich op het adres: Schapenstraat 114; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior designers. Producten gemaakt in B-Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-Design is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-Design, openstaande posities, locatie van B-Design op de kaart.

B-Design is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is B-Design, company assigned to the tax number BE01981353759. The company B-Design is located at the address: Schapenstraat 114; 1750; Lennik (Sint-Martens-Lennik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior designers. Products created in B-Design were not found.
The main activity of B-Design is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B-Design is not available. You also can look at reviews of B-Design, open positions, location of B-Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-Design, employees, financial statistics.