ACANTHE-HOCEPIED T

Contactgegevens ACANTHE-HOCEPIED T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACANTHE-HOCEPIED T: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACANTHE-HOCEPIED T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Beau Site 9; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 39 92 (+32-071 36 39 92) 071 36 39 92 (+32-071 36 39 92)

Fax (fax): +32 (4) 216-97-35 +32 (4) 216-97-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACANTHE-HOCEPIED T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACANTHE-HOCEPIED T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACANTHE-HOCEPIED T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACANTHE-HOCEPIED T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACANTHE-HOCEPIED T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACANTHE-HOCEPIED T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACANTHE-HOCEPIED T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACANTHE-HOCEPIED T
Products information ACANTHE-HOCEPIED T

BTW identificatienummer (tax): BE08209503173
Ondernemingsnummer: 7578613281
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Lighting fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACANTHE-HOCEPIED T
(Get full report from official database of BE for ACANTHE-HOCEPIED T)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACANTHE-HOCEPIED T
Addition kinds of activities for ACANTHE-HOCEPIED T

018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
391403. Tinnenwaren | Pewter ware
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric

Werken bij ACANTHE-HOCEPIED T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACANTHE-HOCEPIED T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACANTHE-HOCEPIED T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACANTHE-HOCEPIED T. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van ACANTHE-HOCEPIED T in sociale netwerken
Look for responds of ACANTHE-HOCEPIED T in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACANTHE-HOCEPIED T. Laat een reactie achter voor ACANTHE-HOCEPIED T. ACANTHE-HOCEPIED T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACANTHE-HOCEPIED T. Leave a respond for ACANTHE-HOCEPIED T. ACANTHE-HOCEPIED T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACANTHE-HOCEPIED T op de google maps. Adres en contacten ACANTHE-HOCEPIED T
Location of ACANTHE-HOCEPIED T on the google maps. Address and contacts of ACANTHE-HOCEPIED T

Andere gerelateerde bedrijven als come ACANTHE-HOCEPIED T ACANTHE-HOCEPIED T: B-Esthetics | I.D.R.P. | Monique (Coiffure) | Helptronic | PETERS FRUIT

Other related companies as ACANTHE-HOCEPIED T: B-Esthetics | I.D.R.P. | Monique (Coiffure) | Helptronic | PETERS FRUIT

ACANTHE-HOCEPIED T is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACANTHE-HOCEPIED T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08209503173. Het bedrijf ACANTHE-HOCEPIED T bevindt zich op het adres: Rue du Beau Site 9; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van ACANTHE-HOCEPIED T is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACANTHE-HOCEPIED T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACANTHE-HOCEPIED T, openstaande posities, locatie van ACANTHE-HOCEPIED T op de kaart.

ACANTHE-HOCEPIED T is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACANTHE-HOCEPIED T, company assigned to the tax number BE08209503173. The company ACANTHE-HOCEPIED T is located at the address: Rue du Beau Site 9; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior designers. List of products are Lighting fixtures - Retail.
The main activity of ACANTHE-HOCEPIED T is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACANTHE-HOCEPIED T is not available. You also can look at reviews of ACANTHE-HOCEPIED T, open positions, location of ACANTHE-HOCEPIED T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACANTHE-HOCEPIED T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACANTHE-HOCEPIED T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACANTHE-HOCEPIED T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACANTHE-HOCEPIED T, employees, financial statistics.