A.D.A. Leeman BVBA

Contactgegevens A.D.A. Leeman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.A. Leeman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.A. Leeman BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Craenendonck 12; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 82 91 (+32-016 23 82 91) 016 23 82 91 (+32-016 23 82 91)

Fax (fax): 016 22 24 26 (+32-016 22 24 26) 016 22 24 26 (+32-016 22 24 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.A. Leeman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.A. Leeman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.A. Leeman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.A. Leeman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.A. Leeman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.A. Leeman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.A. Leeman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.A. Leeman BVBA
Products information A.D.A. Leeman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06878784179
Ondernemingsnummer: 7121307373
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Industrial design

Product categorie (product category): Interior designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.A. Leeman BVBA
(Get full report from official database of BE for A.D.A. Leeman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.A. Leeman BVBA
Addition kinds of activities for A.D.A. Leeman BVBA

344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
362501. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
738905. Reserveringsdiensten | Reservation services
07520102. Teeltdiensten, paarden: racen en non-racing | Breeding services, horses: racing and non-racing
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services

Werken bij A.D.A. Leeman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.A. Leeman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.A. Leeman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.A. Leeman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van A.D.A. Leeman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.D.A. Leeman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.A. Leeman BVBA. Laat een reactie achter voor A.D.A. Leeman BVBA. A.D.A. Leeman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.A. Leeman BVBA. Leave a respond for A.D.A. Leeman BVBA. A.D.A. Leeman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.A. Leeman BVBA op de google maps. Adres en contacten A.D.A. Leeman BVBA
Location of A.D.A. Leeman BVBA on the google maps. Address and contacts of A.D.A. Leeman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.A. Leeman BVBA A.D.A. Leeman BVBA: Jewelstar BVBA | HUIS BABY & CO | Malou | ECOLE PRIM. COMMUNALE | M.B.M. SPRL

Other related companies as A.D.A. Leeman BVBA: Jewelstar BVBA | HUIS BABY & CO | Malou | ECOLE PRIM. COMMUNALE | M.B.M. SPRL

A.D.A. Leeman BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.A. Leeman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06878784179. Het bedrijf A.D.A. Leeman BVBA bevindt zich op het adres: Craenendonck 12; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 184,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior designers. Lijst met producten zijn Industrial design.
De hoofdactiviteit van A.D.A. Leeman BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.A. Leeman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.A. Leeman BVBA, openstaande posities, locatie van A.D.A. Leeman BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.A. Leeman BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.A. Leeman BVBA, company assigned to the tax number BE06878784179. The company A.D.A. Leeman BVBA is located at the address: Craenendonck 12; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 184,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior designers. List of products are Industrial design.
The main activity of A.D.A. Leeman BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.A. Leeman BVBA is not available. You also can look at reviews of A.D.A. Leeman BVBA, open positions, location of A.D.A. Leeman BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.A. Leeman BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.A. Leeman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.A. Leeman BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.A. Leeman BVBA, employees, financial statistics.