GE CAPITAL SOLUTIONS

Contactgegevens GE CAPITAL SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GE CAPITAL SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GE CAPITAL SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1140-Brussel, België

Telefoon (phone): 02-724.04.11 (+32-02-724.04.11) 02-724.04.11 (+32-02-724.04.11)

Fax (fax): 02-726.02.55 (+32-02-726.02.55) 02-726.02.55 (+32-02-726.02.55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GE CAPITAL SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GE CAPITAL SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GE CAPITAL SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GE CAPITAL SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GE CAPITAL SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GE CAPITAL SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GE CAPITAL SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GE CAPITAL SOLUTIONS
Products information GE CAPITAL SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08164459228
Ondernemingsnummer: 2185424804
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): 180
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GE CAPITAL SOLUTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GE CAPITAL SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for GE CAPITAL SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GE CAPITAL SOLUTIONS
Addition kinds of activities for GE CAPITAL SOLUTIONS

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
20910336. Tonijn vis, bewaard en genezen | Tuna fish, preserved and cured
23949903. Convertible tops, canvas of boot: van aangekochte materialen | Convertible tops, canvas or boat: from purchased materials
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
34979900. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial

Werken bij GE CAPITAL SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GE CAPITAL SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GE CAPITAL SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GE CAPITAL SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van GE CAPITAL SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of GE CAPITAL SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GE CAPITAL SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor GE CAPITAL SOLUTIONS. GE CAPITAL SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GE CAPITAL SOLUTIONS. Leave a respond for GE CAPITAL SOLUTIONS. GE CAPITAL SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GE CAPITAL SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten GE CAPITAL SOLUTIONS
Location of GE CAPITAL SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of GE CAPITAL SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come GE CAPITAL SOLUTIONS GE CAPITAL SOLUTIONS: Ademov M | PAUL LAVENS | Disco Flash | Durieux J-M | Geldhof NV

Other related companies as GE CAPITAL SOLUTIONS: Ademov M | PAUL LAVENS | Disco Flash | Durieux J-M | Geldhof NV

GE CAPITAL SOLUTIONS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GE CAPITAL SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08164459228. Het bedrijf GE CAPITAL SOLUTIONS bevindt zich op het adres: 1140-Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 180 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GE CAPITAL SOLUTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GE CAPITAL SOLUTIONS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GE CAPITAL SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GE CAPITAL SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van GE CAPITAL SOLUTIONS op de kaart.

GE CAPITAL SOLUTIONS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GE CAPITAL SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE08164459228. The company GE CAPITAL SOLUTIONS is located at the address: 1140-Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 180 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GE CAPITAL SOLUTIONS were not found.
The main activity of GE CAPITAL SOLUTIONS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GE CAPITAL SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of GE CAPITAL SOLUTIONS, open positions, location of GE CAPITAL SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GE CAPITAL SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GE CAPITAL SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GE CAPITAL SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GE CAPITAL SOLUTIONS, employees, financial statistics.