Wirewood/EBC SA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Wirewood/EBC SA
Private companiesLegal Services • Wirewood/EBC SA

Contactgegevens Wirewood/EBC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wirewood/EBC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wirewood/EBC SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Mercator 3B; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 61 43 (+32-010 22 61 43) 010 22 61 43 (+32-010 22 61 43)

Fax (fax): 010 22 97 71 (+32-010 22 97 71) 010 22 97 71 (+32-010 22 97 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wirewood/EBC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wirewood/EBC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wirewood/EBC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wirewood/EBC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wirewood/EBC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wirewood/EBC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wirewood/EBC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wirewood/EBC SA
Products information Wirewood/EBC SA

BTW identificatienummer (tax): BE07299560546
Ondernemingsnummer: 1525970458
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Exhibition stands; Joints & girders; Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wirewood/EBC SA
(Get full report from official database of BE for Wirewood/EBC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wirewood/EBC SA
Addition kinds of activities for Wirewood/EBC SA

391403. Tinnenwaren | Pewter ware
14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
28690317. Wijnsteenzuur en Metaalzouten | Tartaric acid and metallic salts
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services

Werken bij Wirewood/EBC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wirewood/EBC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wirewood/EBC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wirewood/EBC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Wirewood/EBC SA in sociale netwerken
Look for responds of Wirewood/EBC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wirewood/EBC SA. Laat een reactie achter voor Wirewood/EBC SA. Wirewood/EBC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wirewood/EBC SA. Leave a respond for Wirewood/EBC SA. Wirewood/EBC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wirewood/EBC SA op de google maps. Adres en contacten Wirewood/EBC SA
Location of Wirewood/EBC SA on the google maps. Address and contacts of Wirewood/EBC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wirewood/EBC SA Wirewood/EBC SA: LODEWIJK VERCAMMEN | PORSCHE | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA | ANTOON VANHOVE | Fritland

Other related companies as Wirewood/EBC SA: LODEWIJK VERCAMMEN | PORSCHE | FOTO-VIDEO HOOGMARTENS BVBA | ANTOON VANHOVE | Fritland

Wirewood/EBC SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wirewood/EBC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07299560546. Het bedrijf Wirewood/EBC SA bevindt zich op het adres: Avenue Mercator 3B; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Exhibition stands; Joints & girders; Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van Wirewood/EBC SA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wirewood/EBC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wirewood/EBC SA, openstaande posities, locatie van Wirewood/EBC SA op de kaart.

Wirewood/EBC SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wirewood/EBC SA, company assigned to the tax number BE07299560546. The company Wirewood/EBC SA is located at the address: Avenue Mercator 3B; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Exhibition stands; Joints & girders; Contractors - Alterations.
The main activity of Wirewood/EBC SA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wirewood/EBC SA is not available. You also can look at reviews of Wirewood/EBC SA, open positions, location of Wirewood/EBC SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wirewood/EBC SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wirewood/EBC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wirewood/EBC SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wirewood/EBC SA, employees, financial statistics.