FX de BEUKELAER

Contactgegevens FX de BEUKELAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FX de BEUKELAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FX de BEUKELAER

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2018-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-237.98.06 (+32-03-237.98.06) 03-237.98.06 (+32-03-237.98.06)

Fax (fax): 03-216.43.94 (+32-03-216.43.94) 03-216.43.94 (+32-03-216.43.94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FX de BEUKELAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FX de BEUKELAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FX de BEUKELAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FX de BEUKELAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FX de BEUKELAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FX de BEUKELAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FX de BEUKELAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FX de BEUKELAER
Products information FX de BEUKELAER

BTW identificatienummer (tax): BE03572998046
Ondernemingsnummer: 3143157958
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FX de BEUKELAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FX de BEUKELAER
(Get full report from official database of BE for FX de BEUKELAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FX de BEUKELAER
Addition kinds of activities for FX de BEUKELAER

478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
07230307. Groentenvoorkooldiensten | Vegetable precooling services
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
51940102. sigaren | Cigars
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij FX de BEUKELAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FX de BEUKELAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FX de BEUKELAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FX de BEUKELAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van FX de BEUKELAER in sociale netwerken
Look for responds of FX de BEUKELAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FX de BEUKELAER. Laat een reactie achter voor FX de BEUKELAER. FX de BEUKELAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FX de BEUKELAER. Leave a respond for FX de BEUKELAER. FX de BEUKELAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FX de BEUKELAER op de google maps. Adres en contacten FX de BEUKELAER
Location of FX de BEUKELAER on the google maps. Address and contacts of FX de BEUKELAER

Andere gerelateerde bedrijven als come FX de BEUKELAER FX de BEUKELAER: BOND MOYSON | A.C. OPWIJK | LOUISE-MARIE FRAITURE | DEBA PHARMA | Jean-Luc Lognay

Other related companies as FX de BEUKELAER: BOND MOYSON | A.C. OPWIJK | LOUISE-MARIE FRAITURE | DEBA PHARMA | Jean-Luc Lognay

FX de BEUKELAER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FX de BEUKELAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03572998046. Het bedrijf FX de BEUKELAER bevindt zich op het adres: 2018-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FX de BEUKELAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FX de BEUKELAER is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FX de BEUKELAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FX de BEUKELAER, openstaande posities, locatie van FX de BEUKELAER op de kaart.

FX de BEUKELAER is a company, that was registered 1996 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FX de BEUKELAER, company assigned to the tax number BE03572998046. The company FX de BEUKELAER is located at the address: 2018-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FX de BEUKELAER were not found.
The main activity of FX de BEUKELAER is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FX de BEUKELAER is not available. You also can look at reviews of FX de BEUKELAER, open positions, location of FX de BEUKELAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FX de BEUKELAER, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FX de BEUKELAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FX de BEUKELAER, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FX de BEUKELAER, employees, financial statistics.