Tack Frank Keukeninterieur bvba

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Tack Frank Keukeninterieur bvba
Private companiesNondepository Credit Institutions • Tack Frank Keukeninterieur bvba

Contactgegevens Tack Frank Keukeninterieur bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tack Frank Keukeninterieur bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tack Frank Keukeninterieur bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Menenstraat 472; 8560; Wevelgem, België

Telefoon (phone): 056 42 50 95 (+32-056 42 50 95) 056 42 50 95 (+32-056 42 50 95)

Fax (fax): +32 (3) 142-36-45 +32 (3) 142-36-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tack Frank Keukeninterieur bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tack Frank Keukeninterieur bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tack Frank Keukeninterieur bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tack Frank Keukeninterieur bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tack Frank Keukeninterieur bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tack Frank Keukeninterieur bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tack Frank Keukeninterieur bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tack Frank Keukeninterieur bvba
Products information Tack Frank Keukeninterieur bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06846374511
Ondernemingsnummer: 7082305908
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Kitchen installations

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tack Frank Keukeninterieur bvba
(Get full report from official database of BE for Tack Frank Keukeninterieur bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tack Frank Keukeninterieur bvba
Addition kinds of activities for Tack Frank Keukeninterieur bvba

07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging

Werken bij Tack Frank Keukeninterieur bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tack Frank Keukeninterieur bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tack Frank Keukeninterieur bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tack Frank Keukeninterieur bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Tack Frank Keukeninterieur bvba in sociale netwerken
Look for responds of Tack Frank Keukeninterieur bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tack Frank Keukeninterieur bvba. Laat een reactie achter voor Tack Frank Keukeninterieur bvba. Tack Frank Keukeninterieur bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tack Frank Keukeninterieur bvba. Leave a respond for Tack Frank Keukeninterieur bvba. Tack Frank Keukeninterieur bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tack Frank Keukeninterieur bvba op de google maps. Adres en contacten Tack Frank Keukeninterieur bvba
Location of Tack Frank Keukeninterieur bvba on the google maps. Address and contacts of Tack Frank Keukeninterieur bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Tack Frank Keukeninterieur bvba Tack Frank Keukeninterieur bvba: FA. RAPID SUPPLY | Focke G | BITS EN BYTES | DRUKKERIJ ATLANTA | Modern Form

Other related companies as Tack Frank Keukeninterieur bvba: FA. RAPID SUPPLY | Focke G | BITS EN BYTES | DRUKKERIJ ATLANTA | Modern Form

Tack Frank Keukeninterieur bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tack Frank Keukeninterieur bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06846374511. Het bedrijf Tack Frank Keukeninterieur bvba bevindt zich op het adres: Menenstraat 472; 8560; Wevelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Tack Frank Keukeninterieur bvba is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tack Frank Keukeninterieur bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tack Frank Keukeninterieur bvba, openstaande posities, locatie van Tack Frank Keukeninterieur bvba op de kaart.

Tack Frank Keukeninterieur bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tack Frank Keukeninterieur bvba, company assigned to the tax number BE06846374511. The company Tack Frank Keukeninterieur bvba is located at the address: Menenstraat 472; 8560; Wevelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations.
The main activity of Tack Frank Keukeninterieur bvba is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tack Frank Keukeninterieur bvba is not available. You also can look at reviews of Tack Frank Keukeninterieur bvba, open positions, location of Tack Frank Keukeninterieur bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tack Frank Keukeninterieur bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tack Frank Keukeninterieur bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tack Frank Keukeninterieur bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tack Frank Keukeninterieur bvba, employees, financial statistics.