Sphere Home Interiors

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Sphere Home Interiors
Private companiesMembership Organizations • Sphere Home Interiors

Contactgegevens Sphere Home Interiors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sphere Home Interiors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sphere Home Interiors

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 308; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 50 67; 03 651 27 40 (+32-03 383 50 67; 03 651 27 40) 03 383 50 67; 03 651 27 40 (+32-03 383 50 67; 03 651 27 40)

Fax (fax): 03 383 32 51; 03 383 50 67 (+32-03 383 32 51; 03 383 50 67) 03 383 32 51; 03 383 50 67 (+32-03 383 32 51; 03 383 50 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sphere Home Interiors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sphere Home Interiors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sphere Home Interiors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sphere Home Interiors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sphere Home Interiors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sphere Home Interiors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sphere Home Interiors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sphere Home Interiors
Products information Sphere Home Interiors

BTW identificatienummer (tax): BE01789916992
Ondernemingsnummer: 3895721435
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Sphere Home Interiors zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sphere Home Interiors
(Get full report from official database of BE for Sphere Home Interiors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sphere Home Interiors
Addition kinds of activities for Sphere Home Interiors

01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
35410400. draaibanken | Lathes

Werken bij Sphere Home Interiors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sphere Home Interiors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sphere Home Interiors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sphere Home Interiors. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

    Regio: UIKHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

Zoek naar antwoorden van Sphere Home Interiors in sociale netwerken
Look for responds of Sphere Home Interiors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sphere Home Interiors. Laat een reactie achter voor Sphere Home Interiors. Sphere Home Interiors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sphere Home Interiors. Leave a respond for Sphere Home Interiors. Sphere Home Interiors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sphere Home Interiors op de google maps. Adres en contacten Sphere Home Interiors
Location of Sphere Home Interiors on the google maps. Address and contacts of Sphere Home Interiors

Andere gerelateerde bedrijven als come Sphere Home Interiors Sphere Home Interiors: YVES ROCHER | JAN EMBRECHTS | GARAGE MAERTENS | Vervatex BVBA | TTC ZINGEM

Other related companies as Sphere Home Interiors: YVES ROCHER | JAN EMBRECHTS | GARAGE MAERTENS | Vervatex BVBA | TTC ZINGEM

Sphere Home Interiors is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sphere Home Interiors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01789916992. Het bedrijf Sphere Home Interiors bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 308; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Sphere Home Interiors zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sphere Home Interiors is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sphere Home Interiors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sphere Home Interiors, openstaande posities, locatie van Sphere Home Interiors op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sphere Home Interiors is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sphere Home Interiors, company assigned to the tax number BE01789916992. The company Sphere Home Interiors is located at the address: Turnhoutsebaan 308; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Sphere Home Interiors were not found.
The main activity of Sphere Home Interiors is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sphere Home Interiors is not available. You also can look at reviews of Sphere Home Interiors, open positions, location of Sphere Home Interiors on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sphere Home Interiors, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sphere Home Interiors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sphere Home Interiors, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sphere Home Interiors, employees, financial statistics.