FORT BOUW NV

Contactgegevens FORT BOUW NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORT BOUW NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORT BOUW NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): 2870-Puurs, België

Telefoon (phone): 03-860.75.80 (+32-03-860.75.80) 03-860.75.80 (+32-03-860.75.80)

Fax (fax): 03-860.75.85 (+32-03-860.75.85) 03-860.75.85 (+32-03-860.75.85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORT BOUW NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORT BOUW NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORT BOUW NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORT BOUW NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORT BOUW NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORT BOUW NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORT BOUW NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORT BOUW NV
Products information FORT BOUW NV

BTW identificatienummer (tax): BE02785278320
Ondernemingsnummer: 9364715576
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): 8
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FORT BOUW NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORT BOUW NV
(Get full report from official database of BE for FORT BOUW NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORT BOUW NV
Addition kinds of activities for FORT BOUW NV

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
305201. Tuinslang | Rubber hose
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
27540700. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot

Werken bij FORT BOUW NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORT BOUW NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORT BOUW NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORT BOUW NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van FORT BOUW NV in sociale netwerken
Look for responds of FORT BOUW NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORT BOUW NV. Laat een reactie achter voor FORT BOUW NV. FORT BOUW NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORT BOUW NV. Leave a respond for FORT BOUW NV. FORT BOUW NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORT BOUW NV op de google maps. Adres en contacten FORT BOUW NV
Location of FORT BOUW NV on the google maps. Address and contacts of FORT BOUW NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FORT BOUW NV FORT BOUW NV: Pral'Inn | Dalmath | Spiegeltenten Nostalgie | ROGER DE COSTER | GUIDO LEMAIRE

Other related companies as FORT BOUW NV: Pral'Inn | Dalmath | Spiegeltenten Nostalgie | ROGER DE COSTER | GUIDO LEMAIRE

FORT BOUW NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is FORT BOUW NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785278320. Het bedrijf FORT BOUW NV bevindt zich op het adres: 2870-Puurs. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 8 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in FORT BOUW NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORT BOUW NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORT BOUW NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORT BOUW NV, openstaande posities, locatie van FORT BOUW NV op de kaart.

FORT BOUW NV is a company, that was registered 2008 in Puurs region, Belgium. Full name of company is FORT BOUW NV, company assigned to the tax number BE02785278320. The company FORT BOUW NV is located at the address: 2870-Puurs. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 8 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in FORT BOUW NV were not found.
The main activity of FORT BOUW NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FORT BOUW NV is not available. You also can look at reviews of FORT BOUW NV, open positions, location of FORT BOUW NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORT BOUW NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORT BOUW NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORT BOUW NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORT BOUW NV, employees, financial statistics.