Spiegeltenten Nostalgie

Contactgegevens Spiegeltenten Nostalgie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spiegeltenten Nostalgie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spiegeltenten Nostalgie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaterstraat 8; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 46 37 (+32-03 314 46 37) 03 314 46 37 (+32-03 314 46 37)

Fax (fax): 03 314 11 93 (+32-03 314 11 93) 03 314 11 93 (+32-03 314 11 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spiegeltenten Nostalgie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spiegeltenten Nostalgie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spiegeltenten Nostalgie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spiegeltenten Nostalgie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spiegeltenten Nostalgie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spiegeltenten Nostalgie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spiegeltenten Nostalgie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spiegeltenten Nostalgie
Products information Spiegeltenten Nostalgie

BTW identificatienummer (tax): BE02467224121
Ondernemingsnummer: 4100616455
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Party planning

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spiegeltenten Nostalgie
(Get full report from official database of BE for Spiegeltenten Nostalgie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spiegeltenten Nostalgie
Addition kinds of activities for Spiegeltenten Nostalgie

02519900. Broiler, frituur- en roosterkippen, nec | Broiler, fryer, and roaster chickens, nec
02599901. Duck boerderij | Duck farm
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij Spiegeltenten Nostalgie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spiegeltenten Nostalgie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spiegeltenten Nostalgie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spiegeltenten Nostalgie. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • stapelaar/consolidatie (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van De Velde Lingerie te Wichelen zoekt voor zijn distributiecentrum een stapelaar/ medewerker consolidatie. Jouw taak is tweeledig de mensen die zorgen voor het scannen van de verzendingen te ondersteunen, van karton te voorzien, bakken wegzetten,... de te verzenden pakketten sorteren en stapelen op paletten en klaarmaken voor verzending (in folie wikkelen)

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van Spiegeltenten Nostalgie in sociale netwerken
Look for responds of Spiegeltenten Nostalgie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spiegeltenten Nostalgie. Laat een reactie achter voor Spiegeltenten Nostalgie. Spiegeltenten Nostalgie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spiegeltenten Nostalgie. Leave a respond for Spiegeltenten Nostalgie. Spiegeltenten Nostalgie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spiegeltenten Nostalgie op de google maps. Adres en contacten Spiegeltenten Nostalgie
Location of Spiegeltenten Nostalgie on the google maps. Address and contacts of Spiegeltenten Nostalgie

Andere gerelateerde bedrijven als come Spiegeltenten Nostalgie Spiegeltenten Nostalgie: FA. CAVINS | JEAN-CLAUDE COMES | RENBOW BELGIUM | MUTUALIT? LIBRE 503 | I.B.C. NV

Other related companies as Spiegeltenten Nostalgie: FA. CAVINS | JEAN-CLAUDE COMES | RENBOW BELGIUM | MUTUALIT? LIBRE 503 | I.B.C. NV

Spiegeltenten Nostalgie is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spiegeltenten Nostalgie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02467224121. Het bedrijf Spiegeltenten Nostalgie bevindt zich op het adres: Klaterstraat 8; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Party planning.
De hoofdactiviteit van Spiegeltenten Nostalgie is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spiegeltenten Nostalgie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spiegeltenten Nostalgie, openstaande posities, locatie van Spiegeltenten Nostalgie op de kaart.

Spiegeltenten Nostalgie is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spiegeltenten Nostalgie, company assigned to the tax number BE02467224121. The company Spiegeltenten Nostalgie is located at the address: Klaterstraat 8; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Halls - Rental. List of products are Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Party planning.
The main activity of Spiegeltenten Nostalgie is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Spiegeltenten Nostalgie is not available. You also can look at reviews of Spiegeltenten Nostalgie, open positions, location of Spiegeltenten Nostalgie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spiegeltenten Nostalgie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spiegeltenten Nostalgie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spiegeltenten Nostalgie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spiegeltenten Nostalgie, employees, financial statistics.