FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA
Private companiesForestry • FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

Contactgegevens FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1853-Strombeek-Bever, België

Telefoon (phone): 02-740.09.60 (+32-02-740.09.60) 02-740.09.60 (+32-02-740.09.60)

Fax (fax): 02-740.09.69 (+32-02-740.09.69) 02-740.09.69 (+32-02-740.09.69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA
Products information FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01290039062
Ondernemingsnummer: 3751800537
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): 9
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA
(Get full report from official database of BE for FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA
Addition kinds of activities for FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
39440300. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
49390000. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec

Werken bij FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Laat een reactie achter voor FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. Leave a respond for FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA. FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA op de google maps. Adres en contacten FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA
Location of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA on the google maps. Address and contacts of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: FLP.B. SNACKS NV | DAEL LIEVEN | Chapeaux Olivier SPRL | BERDAL CH | Beugnet H

Other related companies as FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA: FLP.B. SNACKS NV | DAEL LIEVEN | Chapeaux Olivier SPRL | BERDAL CH | Beugnet H

FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01290039062. Het bedrijf FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA bevindt zich op het adres: 1853-Strombeek-Bever. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 9 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, openstaande posities, locatie van FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA op de kaart.

FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, company assigned to the tax number BE01290039062. The company FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is located at the address: 1853-Strombeek-Bever. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 9 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA were not found.
The main activity of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA is not available. You also can look at reviews of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, open positions, location of FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOOD FROM BRITAIN (BELGIUM) BVBA, employees, financial statistics.