Schelkens K

Contactgegevens Schelkens K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schelkens K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schelkens K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 125; 2830; Willebroek (Blaasveld), België

Telefoon (phone): 03 886 81 80 (+32-03 886 81 80) 03 886 81 80 (+32-03 886 81 80)

Fax (fax): 03 886 81 80 (+32-03 886 81 80) 03 886 81 80 (+32-03 886 81 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schelkens K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schelkens K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schelkens K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schelkens K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schelkens K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schelkens K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schelkens K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schelkens K
Products information Schelkens K

BTW identificatienummer (tax): BE04813629150
Ondernemingsnummer: 1814086914
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Schelkens K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schelkens K
(Get full report from official database of BE for Schelkens K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schelkens K
Addition kinds of activities for Schelkens K

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij Schelkens K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schelkens K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schelkens K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schelkens K. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Schelkens K in sociale netwerken
Look for responds of Schelkens K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schelkens K. Laat een reactie achter voor Schelkens K. Schelkens K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schelkens K. Leave a respond for Schelkens K. Schelkens K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schelkens K op de google maps. Adres en contacten Schelkens K
Location of Schelkens K on the google maps. Address and contacts of Schelkens K

Andere gerelateerde bedrijven als come Schelkens K Schelkens K: FLLA ZELOISE NV | ATELIER GOURMAND | CARROSS. ROBERT SCHMITZ | Wagner Belgium BVBA | CARLIER G. & FILS

Other related companies as Schelkens K: FLLA ZELOISE NV | ATELIER GOURMAND | CARROSS. ROBERT SCHMITZ | Wagner Belgium BVBA | CARLIER G. & FILS

Schelkens K is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schelkens K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04813629150. Het bedrijf Schelkens K bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 125; 2830; Willebroek (Blaasveld). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Schelkens K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schelkens K is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schelkens K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schelkens K, openstaande posities, locatie van Schelkens K op de kaart.

Schelkens K is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schelkens K, company assigned to the tax number BE04813629150. The company Schelkens K is located at the address: Mechelsesteenweg 125; 2830; Willebroek (Blaasveld). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Schelkens K were not found.
The main activity of Schelkens K is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schelkens K is not available. You also can look at reviews of Schelkens K, open positions, location of Schelkens K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schelkens K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schelkens K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schelkens K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schelkens K, employees, financial statistics.