Rodrigues de Carvalho X

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Rodrigues de Carvalho X
Private companiesOil and Gas Extraction • Rodrigues de Carvalho X

Contactgegevens Rodrigues de Carvalho X: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodrigues de Carvalho X: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodrigues de Carvalho X

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tennislaan 30; 8620; Nieuwpoort, België

Telefoon (phone): 058 23 62 41; 0475 45 69 50 (+32-058 23 62 41; 0475 45 69 50) 058 23 62 41; 0475 45 69 50 (+32-058 23 62 41; 0475 45 69 50)

Fax (fax): 058 23 62 41 (+32-058 23 62 41) 058 23 62 41 (+32-058 23 62 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodrigues de Carvalho X: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodrigues de Carvalho X"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodrigues de Carvalho X"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodrigues de Carvalho X, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodrigues de Carvalho X. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodrigues de Carvalho X, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodrigues de Carvalho X. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodrigues de Carvalho X
Products information Rodrigues de Carvalho X

BTW identificatienummer (tax): BE01979705810
Ondernemingsnummer: 1759704589
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Interior designers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodrigues de Carvalho X
(Get full report from official database of BE for Rodrigues de Carvalho X)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodrigues de Carvalho X
Addition kinds of activities for Rodrigues de Carvalho X

2451. Mobiele huizen | Mobile homes
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories
91210102. Wetgevende adviserende commissie | Legislative advisory commission

Werken bij Rodrigues de Carvalho X: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodrigues de Carvalho X: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodrigues de Carvalho X. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodrigues de Carvalho X. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

Zoek naar antwoorden van Rodrigues de Carvalho X in sociale netwerken
Look for responds of Rodrigues de Carvalho X in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodrigues de Carvalho X. Laat een reactie achter voor Rodrigues de Carvalho X. Rodrigues de Carvalho X bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodrigues de Carvalho X. Leave a respond for Rodrigues de Carvalho X. Rodrigues de Carvalho X on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodrigues de Carvalho X op de google maps. Adres en contacten Rodrigues de Carvalho X
Location of Rodrigues de Carvalho X on the google maps. Address and contacts of Rodrigues de Carvalho X

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodrigues de Carvalho X Rodrigues de Carvalho X: L'ECRAN | Contract Services VOF | BELRAM NEUTRIK SA | DECOSTER - DE WETTER | Ollevier J

Other related companies as Rodrigues de Carvalho X: L'ECRAN | Contract Services VOF | BELRAM NEUTRIK SA | DECOSTER - DE WETTER | Ollevier J

Rodrigues de Carvalho X is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodrigues de Carvalho X, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979705810. Het bedrijf Rodrigues de Carvalho X bevindt zich op het adres: Tennislaan 30; 8620; Nieuwpoort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers.
De hoofdactiviteit van Rodrigues de Carvalho X is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodrigues de Carvalho X is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodrigues de Carvalho X, openstaande posities, locatie van Rodrigues de Carvalho X op de kaart.

Rodrigues de Carvalho X is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rodrigues de Carvalho X, company assigned to the tax number BE01979705810. The company Rodrigues de Carvalho X is located at the address: Tennislaan 30; 8620; Nieuwpoort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers.
The main activity of Rodrigues de Carvalho X is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodrigues de Carvalho X is not available. You also can look at reviews of Rodrigues de Carvalho X, open positions, location of Rodrigues de Carvalho X on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodrigues de Carvalho X, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodrigues de Carvalho X, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodrigues de Carvalho X, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodrigues de Carvalho X, employees, financial statistics.