FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA

Contactgegevens FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Mercator 2 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-68-71-80 32-10-68-71-80

Fax (fax): 32-10-68-71-90 32-10-68-71-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA
Products information FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA

BTW identificatienummer (tax): BE08616271972
Ondernemingsnummer: 3873199462
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 873,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building materials, manufacture - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA
Addition kinds of activities for FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA

3519. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
354104. draaibanken | Lathes
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
23890102. voetjes | Footlets
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount

Werken bij FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek naar antwoorden van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Laat een reactie achter voor FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. Leave a respond for FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA. FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA
Location of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: YVONNE COLLINS | ROBBEDOES KINDEROPVANG | OUD HUIS VANDEMERK | Somja J | P. CARR?

Other related companies as FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA: YVONNE COLLINS | ROBBEDOES KINDEROPVANG | OUD HUIS VANDEMERK | Somja J | P. CARR?

FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08616271972. Het bedrijf FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA bevindt zich op het adres: Avenue Mercator 2 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 873,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, openstaande posities, locatie van FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA op de kaart.

FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is a company, that was registered 1986 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, company assigned to the tax number BE08616271972. The company FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is located at the address: Avenue Mercator 2 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 873,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Products created in FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA were not found.
The main activity of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, open positions, location of FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPTOIR COMMERCIAL CHACON SA, employees, financial statistics.