FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA
Private companiesAgricultural Services • FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

Contactgegevens FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Parc 10 4432 Ans - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-39-75-40 32-42-39-75-40

Fax (fax): 32-42-39-15-05 32-42-39-15-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA
Products information FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09174377441
Ondernemingsnummer: 2866851806
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building materials, manufacture - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA
(Get full report from official database of BE for FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA
Addition kinds of activities for FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
22580203. Stapelstoffen, warp of vlakke brei | Pile fabrics, warp or flat knit
35230418. Watertroggen | Water troughs

Werken bij FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Laat een reactie achter voor FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. Leave a respond for FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA. FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA op de google maps. Adres en contacten FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA
Location of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA on the google maps. Address and contacts of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: FLINDUPOL INTERNATIONAL NV | JACQUES LENSECLAES | B.C.D. | PROSANIT | TOP CAMERA FOTO SHOP

Other related companies as FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA: FLINDUPOL INTERNATIONAL NV | JACQUES LENSECLAES | B.C.D. | PROSANIT | TOP CAMERA FOTO SHOP

FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09174377441. Het bedrijf FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA bevindt zich op het adres: Rue Du Parc 10 4432 Ans - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, openstaande posities, locatie van FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA op de kaart.

FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, company assigned to the tax number BE09174377441. The company FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is located at the address: Rue Du Parc 10 4432 Ans - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building materials, manufacture - machinery and equipment. Products created in FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA were not found.
The main activity of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA is not available. You also can look at reviews of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, open positions, location of FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPRESSOR SPARE PARTS SA, employees, financial statistics.