LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL
Private companiesAgricultural Production - Crops • LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

Contactgegevens LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Vleurgat 277; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 346 66 69 (+32-02 346 66 69) 02 346 66 69 (+32-02 346 66 69)

Fax (fax): 02 346 65 53 (+32-02 346 65 53) 02 346 65 53 (+32-02 346 65 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL
Products information LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02309570312
Ondernemingsnummer: 7724456787
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Antiques

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL
(Get full report from official database of BE for LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL
Addition kinds of activities for LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
26210802. Glaskruidpapier | Glassine wrapping paper
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment

Werken bij LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Laat een reactie achter voor LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. Leave a respond for LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL. LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL op de google maps. Adres en contacten LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL
Location of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL on the google maps. Address and contacts of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: GARAGE EURO-FORKLIFTS | Chamier | FRANK MONKERHEY | ECOLE MATERNELLE LIBRE | BUREAU ZAO

Other related companies as LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL: GARAGE EURO-FORKLIFTS | Chamier | FRANK MONKERHEY | ECOLE MATERNELLE LIBRE | BUREAU ZAO

LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02309570312. Het bedrijf LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Vleurgat 277; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Antiques.
De hoofdactiviteit van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, openstaande posities, locatie van LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL op de kaart.

LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, company assigned to the tax number BE02309570312. The company LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is located at the address: Chaussée de Vleurgat 277; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Antiques.
The main activity of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL is not available. You also can look at reviews of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, open positions, location of LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA BOUTIQUE DE MANSART REMY SPRL, employees, financial statistics.