Guérande (La)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Guérande (La)
Private companiesMotion Pictures • Guérande (La)

Contactgegevens Guérande (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guérande (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Guérande (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Ohain 10B; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 633 10 00 (+32-02 633 10 00) 02 633 10 00 (+32-02 633 10 00)

Fax (fax): 02 633 50 00 (+32-02 633 50 00) 02 633 50 00 (+32-02 633 50 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guérande (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guérande (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guérande (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guérande (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guérande (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guérande (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guérande (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guérande (La)
Products information Guérande (La)

BTW identificatienummer (tax): BE05707641601
Ondernemingsnummer: 1898406982
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Florists

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guérande (La)
(Get full report from official database of BE for Guérande (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Guérande (La)
Addition kinds of activities for Guérande (La)

249911. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
341100. Metalen blikjes | Metal cans
356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
34919900. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
64119911. Onderzoeksdiensten, verzekeringen | Research services, insurance
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij Guérande (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guérande (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guérande (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guérande (La). Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

Zoek naar antwoorden van Guérande (La) in sociale netwerken
Look for responds of Guérande (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guérande (La). Laat een reactie achter voor Guérande (La). Guérande (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guérande (La). Leave a respond for Guérande (La). Guérande (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guérande (La) op de google maps. Adres en contacten Guérande (La)
Location of Guérande (La) on the google maps. Address and contacts of Guérande (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Guérande (La) Guérande (La): Swinnen F | STEFAAN WATTEYNE | REMI DE SMET | DG & P Studiebureau | GARAGE ALFA 2

Other related companies as Guérande (La): Swinnen F | STEFAAN WATTEYNE | REMI DE SMET | DG & P Studiebureau | GARAGE ALFA 2

Guérande (La) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guérande (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05707641601. Het bedrijf Guérande (La) bevindt zich op het adres: Route d'Ohain 10B; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Florists.
De hoofdactiviteit van Guérande (La) is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guérande (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guérande (La), openstaande posities, locatie van Guérande (La) op de kaart.

Guérande (La) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guérande (La), company assigned to the tax number BE05707641601. The company Guérande (La) is located at the address: Route d'Ohain 10B; 1380; Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Florists.
The main activity of Guérande (La) is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Guérande (La) is not available. You also can look at reviews of Guérande (La), open positions, location of Guérande (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guérande (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guérande (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guérande (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guérande (La), employees, financial statistics.