Doms Woongarnering BVBA

Contactgegevens Doms Woongarnering BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doms Woongarnering BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doms Woongarnering BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilig Bloedlaan 246; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 48 47; 0476 45 92 33 (+32-03 314 48 47; 0476 45 92 33) 03 314 48 47; 0476 45 92 33 (+32-03 314 48 47; 0476 45 92 33)

Fax (fax): 03 314 48 47 (+32-03 314 48 47) 03 314 48 47 (+32-03 314 48 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doms Woongarnering BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doms Woongarnering BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doms Woongarnering BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doms Woongarnering BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doms Woongarnering BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doms Woongarnering BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doms Woongarnering BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doms Woongarnering BVBA
Products information Doms Woongarnering BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07636566162
Ondernemingsnummer: 5821350097
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Doms Woongarnering BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doms Woongarnering BVBA
(Get full report from official database of BE for Doms Woongarnering BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doms Woongarnering BVBA
Addition kinds of activities for Doms Woongarnering BVBA

078201. Tuin diensten | Garden services
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
32690102. aardewerk | Crockery
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution

Werken bij Doms Woongarnering BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doms Woongarnering BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doms Woongarnering BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doms Woongarnering BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van Doms Woongarnering BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Doms Woongarnering BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doms Woongarnering BVBA. Laat een reactie achter voor Doms Woongarnering BVBA. Doms Woongarnering BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doms Woongarnering BVBA. Leave a respond for Doms Woongarnering BVBA. Doms Woongarnering BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doms Woongarnering BVBA op de google maps. Adres en contacten Doms Woongarnering BVBA
Location of Doms Woongarnering BVBA on the google maps. Address and contacts of Doms Woongarnering BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Doms Woongarnering BVBA Doms Woongarnering BVBA: DIRK VERHAEGHE | Walravens E | PROVIDENCE TRAVAILLEURS | RAOUL COOLS | Carat Duchatelet SA

Other related companies as Doms Woongarnering BVBA: DIRK VERHAEGHE | Walravens E | PROVIDENCE TRAVAILLEURS | RAOUL COOLS | Carat Duchatelet SA

Doms Woongarnering BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doms Woongarnering BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07636566162. Het bedrijf Doms Woongarnering BVBA bevindt zich op het adres: Heilig Bloedlaan 246; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Doms Woongarnering BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Doms Woongarnering BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doms Woongarnering BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doms Woongarnering BVBA, openstaande posities, locatie van Doms Woongarnering BVBA op de kaart.

Doms Woongarnering BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doms Woongarnering BVBA, company assigned to the tax number BE07636566162. The company Doms Woongarnering BVBA is located at the address: Heilig Bloedlaan 246; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Doms Woongarnering BVBA were not found.
The main activity of Doms Woongarnering BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Doms Woongarnering BVBA is not available. You also can look at reviews of Doms Woongarnering BVBA, open positions, location of Doms Woongarnering BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doms Woongarnering BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doms Woongarnering BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doms Woongarnering BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doms Woongarnering BVBA, employees, financial statistics.