Decoratie Van Gompel-Heeren

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Decoratie Van Gompel-Heeren
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Decoratie Van Gompel-Heeren

Contactgegevens Decoratie Van Gompel-Heeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decoratie Van Gompel-Heeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decoratie Van Gompel-Heeren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nicolaylaan 117-119; 3970; Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): 011 34 15 91; 011 34 76 16 (+32-011 34 15 91; 011 34 76 16) 011 34 15 91; 011 34 76 16 (+32-011 34 15 91; 011 34 76 16)

Fax (fax): 011 34 82 55 (+32-011 34 82 55) 011 34 82 55 (+32-011 34 82 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decoratie Van Gompel-Heeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decoratie Van Gompel-Heeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decoratie Van Gompel-Heeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decoratie Van Gompel-Heeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decoratie Van Gompel-Heeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decoratie Van Gompel-Heeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decoratie Van Gompel-Heeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decoratie Van Gompel-Heeren
Products information Decoratie Van Gompel-Heeren

BTW identificatienummer (tax): BE08865936279
Ondernemingsnummer: 9893981933
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decoratie Van Gompel-Heeren
(Get full report from official database of BE for Decoratie Van Gompel-Heeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decoratie Van Gompel-Heeren
Addition kinds of activities for Decoratie Van Gompel-Heeren

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
20450102. Biscuitmixen, bereid: van gekochte bloem | Biscuit mixes, prepared: from purchased flour
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
78329900. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec

Werken bij Decoratie Van Gompel-Heeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decoratie Van Gompel-Heeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decoratie Van Gompel-Heeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decoratie Van Gompel-Heeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Jobstudent Frituurhulp (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOBMATCH nv

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Tongeren, zijn wij op zoek naar een jobstudent.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • ITS Group Benelux - System Engineer XenApp / XenDesktop (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context             Citrix Infrastructure: XenApp 6.5, XenDesktop 7.14, Citrix Receiver configurations, Citrix Storefront, Citrix NetScaler Gateways, PVS, License server Windows Remote Desktop Services Infrastructure: RDS Gateways, RDS session hosts Design, Life cycle management, Patch management, capacity management of Citrix and Windows RDS platforms 2nd and 3rd level support (for Citrix and RDS platforms) 2nd level support for Windows Servers Pro-active monitoring Application Packaging for all Windows Platforms        Function  Description      Design and implement the Citrix infrastructure and Remote Desktop Services Integration of this infrastructure in the remote access solution Write technical documentation to support the design Ensure 3rd level support (advanced troubleshooting) related to the products you manage Provide consultancy on projects Capacity Management of the infrastructure Set-up and follow-up of the monitoring of the infrastructure Deliver operational handbooks, disaster recovery handbooks        Profile Team player Quick self-starter, pro-active attitude, Good Communication and Influencing skills; Good analytical and synthesis skills; Autonomy, commitment and perseverance Ability to work in a dynamic and multi-cultural environment Flexible, accurate & control minded. Customer-orientation Proven experience with the Citrix and RDS technologies in large environments Mandatory: Expert knowledge of Citrix (XenApp, XenDesktop, NetScaler Access GateWay, Storefront, License servers, PVS) and RDS Products (RDS GateWay, RDS session hosts, License server) Good knowledge of the Windows operating system Knowledge of Hypervisors: Hyper-V Integration of the Citrix client within different platforms: Windows (all versions), Apple (Mac),... Knowledge of PowerShell scripting Basic Networking knowledge (Proxy, routing, local Firewalls, Firewalls) Knowledge of remote access solutions like Juniper Knowledge of SCOM Knowledge of client operating systems (Windows, Mac OS X, ...)

Zoek naar antwoorden van Decoratie Van Gompel-Heeren in sociale netwerken
Look for responds of Decoratie Van Gompel-Heeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decoratie Van Gompel-Heeren. Laat een reactie achter voor Decoratie Van Gompel-Heeren. Decoratie Van Gompel-Heeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decoratie Van Gompel-Heeren. Leave a respond for Decoratie Van Gompel-Heeren. Decoratie Van Gompel-Heeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decoratie Van Gompel-Heeren op de google maps. Adres en contacten Decoratie Van Gompel-Heeren
Location of Decoratie Van Gompel-Heeren on the google maps. Address and contacts of Decoratie Van Gompel-Heeren

Andere gerelateerde bedrijven als come Decoratie Van Gompel-Heeren Decoratie Van Gompel-Heeren: SEC O NET | ATLANTIC | HET MOMENT | GARAGE DE LA CHAUSS?E | BAKKERIJ VERELST

Other related companies as Decoratie Van Gompel-Heeren: SEC O NET | ATLANTIC | HET MOMENT | GARAGE DE LA CHAUSS?E | BAKKERIJ VERELST

Decoratie Van Gompel-Heeren is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decoratie Van Gompel-Heeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865936279. Het bedrijf Decoratie Van Gompel-Heeren bevindt zich op het adres: Nicolaylaan 117-119; 3970; Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Decoratie Van Gompel-Heeren is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decoratie Van Gompel-Heeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decoratie Van Gompel-Heeren, openstaande posities, locatie van Decoratie Van Gompel-Heeren op de kaart.

Decoratie Van Gompel-Heeren is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decoratie Van Gompel-Heeren, company assigned to the tax number BE08865936279. The company Decoratie Van Gompel-Heeren is located at the address: Nicolaylaan 117-119; 3970; Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Decoratie Van Gompel-Heeren is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Decoratie Van Gompel-Heeren is not available. You also can look at reviews of Decoratie Van Gompel-Heeren, open positions, location of Decoratie Van Gompel-Heeren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decoratie Van Gompel-Heeren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decoratie Van Gompel-Heeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decoratie Van Gompel-Heeren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decoratie Van Gompel-Heeren, employees, financial statistics.