Deco Home-De Cock

Contactgegevens Deco Home-De Cock: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deco Home-De Cock: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deco Home-De Cock

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 01 23 (+32-015 22 01 23) 015 22 01 23 (+32-015 22 01 23)

Fax (fax): 015 22 01 22 (+32-015 22 01 22) 015 22 01 22 (+32-015 22 01 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deco Home-De Cock: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deco Home-De Cock"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deco Home-De Cock"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deco Home-De Cock, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deco Home-De Cock. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deco Home-De Cock, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deco Home-De Cock. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deco Home-De Cock
Products information Deco Home-De Cock

BTW identificatienummer (tax): BE02275787353
Ondernemingsnummer: 5929565429
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Automobile - Upholstering & covers; Painting contractors; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deco Home-De Cock
(Get full report from official database of BE for Deco Home-De Cock)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deco Home-De Cock
Addition kinds of activities for Deco Home-De Cock

335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
51990803. Oliën, dieren of groenten | Oils, animal or vegetable
56320203. Lingerie (buitenkleding) | Lingerie (outerwear)
79991603. Toeristengids | Tourist guide

Werken bij Deco Home-De Cock: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deco Home-De Cock: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deco Home-De Cock. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deco Home-De Cock. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Deco Home-De Cock in sociale netwerken
Look for responds of Deco Home-De Cock in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deco Home-De Cock. Laat een reactie achter voor Deco Home-De Cock. Deco Home-De Cock bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deco Home-De Cock. Leave a respond for Deco Home-De Cock. Deco Home-De Cock on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deco Home-De Cock op de google maps. Adres en contacten Deco Home-De Cock
Location of Deco Home-De Cock on the google maps. Address and contacts of Deco Home-De Cock

Andere gerelateerde bedrijven als come Deco Home-De Cock Deco Home-De Cock: CENTRE D'ESTHETIQUE VIVIANNE | ROZEMARIJN | Decaflor | JEAN GORGEMANS | CENTRAL CAR

Other related companies as Deco Home-De Cock: CENTRE D'ESTHETIQUE VIVIANNE | ROZEMARIJN | Decaflor | JEAN GORGEMANS | CENTRAL CAR

Deco Home-De Cock is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deco Home-De Cock, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02275787353. Het bedrijf Deco Home-De Cock bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Automobile - Upholstering & covers; Painting contractors; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Deco Home-De Cock is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deco Home-De Cock is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deco Home-De Cock, openstaande posities, locatie van Deco Home-De Cock op de kaart.

Deco Home-De Cock is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deco Home-De Cock, company assigned to the tax number BE02275787353. The company Deco Home-De Cock is located at the address: Liersesteenweg 7B; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Automobile - Upholstering & covers; Painting contractors; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers; Floor coverings - Retail.
The main activity of Deco Home-De Cock is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Deco Home-De Cock is not available. You also can look at reviews of Deco Home-De Cock, open positions, location of Deco Home-De Cock on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deco Home-De Cock, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deco Home-De Cock, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deco Home-De Cock, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deco Home-De Cock, employees, financial statistics.