Dauw Decor SPRL

Contactgegevens Dauw Decor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dauw Decor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dauw Decor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée des Cigales 18; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 08 27 (+32-02 351 08 27) 02 351 08 27 (+32-02 351 08 27)

Fax (fax): 02 351 08 27 (+32-02 351 08 27) 02 351 08 27 (+32-02 351 08 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dauw Decor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dauw Decor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dauw Decor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dauw Decor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dauw Decor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dauw Decor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dauw Decor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dauw Decor SPRL
Products information Dauw Decor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06105895996
Ondernemingsnummer: 7106475830
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Partitions

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dauw Decor SPRL
(Get full report from official database of BE for Dauw Decor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dauw Decor SPRL
Addition kinds of activities for Dauw Decor SPRL

124101. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
13110303. Tar zand mijnbouw | Tar sands mining
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial

Werken bij Dauw Decor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dauw Decor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dauw Decor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dauw Decor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Dauw Decor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dauw Decor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dauw Decor SPRL. Laat een reactie achter voor Dauw Decor SPRL. Dauw Decor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dauw Decor SPRL. Leave a respond for Dauw Decor SPRL. Dauw Decor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dauw Decor SPRL op de google maps. Adres en contacten Dauw Decor SPRL
Location of Dauw Decor SPRL on the google maps. Address and contacts of Dauw Decor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dauw Decor SPRL Dauw Decor SPRL: Premix Inve Belgi? NV | PAJE COULEURS CONSEILS | Schoups Luc | JAN DEMOOR | ENTREPRISE BENKER

Other related companies as Dauw Decor SPRL: Premix Inve Belgi? NV | PAJE COULEURS CONSEILS | Schoups Luc | JAN DEMOOR | ENTREPRISE BENKER

Dauw Decor SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dauw Decor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06105895996. Het bedrijf Dauw Decor SPRL bevindt zich op het adres: Allée des Cigales 18; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Partitions.
De hoofdactiviteit van Dauw Decor SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dauw Decor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dauw Decor SPRL, openstaande posities, locatie van Dauw Decor SPRL op de kaart.

Dauw Decor SPRL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dauw Decor SPRL, company assigned to the tax number BE06105895996. The company Dauw Decor SPRL is located at the address: Allée des Cigales 18; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Partitions.
The main activity of Dauw Decor SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dauw Decor SPRL is not available. You also can look at reviews of Dauw Decor SPRL, open positions, location of Dauw Decor SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dauw Decor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dauw Decor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dauw Decor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dauw Decor SPRL, employees, financial statistics.