DUVAL GUILLAUME NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DUVAL GUILLAUME NV
Private companiesMetal Mining • DUVAL GUILLAUME NV

Contactgegevens DUVAL GUILLAUME NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUVAL GUILLAUME NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUVAL GUILLAUME NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1000-Brussel 1, België

Telefoon (phone): 02-412.08.88 (+32-02-412.08.88) 02-412.08.88 (+32-02-412.08.88)

Fax (fax): 02-412.08.58 (+32-02-412.08.58) 02-412.08.58 (+32-02-412.08.58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUVAL GUILLAUME NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUVAL GUILLAUME NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUVAL GUILLAUME NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUVAL GUILLAUME NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUVAL GUILLAUME NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUVAL GUILLAUME NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUVAL GUILLAUME NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUVAL GUILLAUME NV
Products information DUVAL GUILLAUME NV

BTW identificatienummer (tax): BE05710113525
Ondernemingsnummer: 6859008789
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): 30
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DUVAL GUILLAUME NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUVAL GUILLAUME NV
(Get full report from official database of BE for DUVAL GUILLAUME NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUVAL GUILLAUME NV
Addition kinds of activities for DUVAL GUILLAUME NV

17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
34449905. Spoorrails, snelweg: plaatwerk | Guard rails, highway: sheet metal
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses

Werken bij DUVAL GUILLAUME NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUVAL GUILLAUME NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUVAL GUILLAUME NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUVAL GUILLAUME NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student chauffeur B Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in de voeding, zijn we op zoek naar een student met een rijbewijs B die deze vakantie wil werken als chauffeur. Je staat in voor het rondbrengen van stalen en leveren van bestellingen. Je rijdt met de wagen van de firma. Je zal meestal werken in de late ploeg, starten om 13u00.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van DUVAL GUILLAUME NV in sociale netwerken
Look for responds of DUVAL GUILLAUME NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUVAL GUILLAUME NV. Laat een reactie achter voor DUVAL GUILLAUME NV. DUVAL GUILLAUME NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUVAL GUILLAUME NV. Leave a respond for DUVAL GUILLAUME NV. DUVAL GUILLAUME NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUVAL GUILLAUME NV op de google maps. Adres en contacten DUVAL GUILLAUME NV
Location of DUVAL GUILLAUME NV on the google maps. Address and contacts of DUVAL GUILLAUME NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DUVAL GUILLAUME NV DUVAL GUILLAUME NV: Vervaet W | VLIEGHE RIK | TIP Group Integral | Arnold | Pr茅film SPRL

Other related companies as DUVAL GUILLAUME NV: Vervaet W | VLIEGHE RIK | TIP Group Integral | Arnold | Pr茅film SPRL

DUVAL GUILLAUME NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUVAL GUILLAUME NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05710113525. Het bedrijf DUVAL GUILLAUME NV bevindt zich op het adres: 1000-Brussel 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 30 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DUVAL GUILLAUME NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUVAL GUILLAUME NV is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUVAL GUILLAUME NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUVAL GUILLAUME NV, openstaande posities, locatie van DUVAL GUILLAUME NV op de kaart.

DUVAL GUILLAUME NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUVAL GUILLAUME NV, company assigned to the tax number BE05710113525. The company DUVAL GUILLAUME NV is located at the address: 1000-Brussel 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 30 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DUVAL GUILLAUME NV were not found.
The main activity of DUVAL GUILLAUME NV is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUVAL GUILLAUME NV is not available. You also can look at reviews of DUVAL GUILLAUME NV, open positions, location of DUVAL GUILLAUME NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUVAL GUILLAUME NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUVAL GUILLAUME NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUVAL GUILLAUME NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUVAL GUILLAUME NV, employees, financial statistics.