Collard-Lange (Maison)

Contactgegevens Collard-Lange (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard-Lange (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard-Lange (Maison)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 08 35; 04 343 97 68 (+32-04 343 08 35; 04 343 97 68) 04 343 08 35; 04 343 97 68 (+32-04 343 08 35; 04 343 97 68)

Fax (fax): +32 (59) 157-23-83 +32 (59) 157-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard-Lange (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard-Lange (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard-Lange (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard-Lange (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard-Lange (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard-Lange (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard-Lange (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard-Lange (Maison)
Products information Collard-Lange (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE07759338378
Ondernemingsnummer: 6197906494
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Wallpaper - Retail; Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard-Lange (Maison)
(Get full report from official database of BE for Collard-Lange (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard-Lange (Maison)
Addition kinds of activities for Collard-Lange (Maison)

08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
61530100. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental
82439900. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec

Werken bij Collard-Lange (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard-Lange (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard-Lange (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard-Lange (Maison). Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

 • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student arbeider (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

 • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: MAVEAU

  Type: Vaste Job

  Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

Zoek naar antwoorden van Collard-Lange (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Collard-Lange (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard-Lange (Maison). Laat een reactie achter voor Collard-Lange (Maison). Collard-Lange (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard-Lange (Maison). Leave a respond for Collard-Lange (Maison). Collard-Lange (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard-Lange (Maison) op de google maps. Adres en contacten Collard-Lange (Maison)
Location of Collard-Lange (Maison) on the google maps. Address and contacts of Collard-Lange (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard-Lange (Maison) Collard-Lange (Maison): LAMOT WILLY INTERNATIONAL NV | PAUL VAN DE CALSEYDE | CUISINE CONFORT DAULNE | P?TISSERIE SCHAMP & FILS | POLICE F?D?RALE

Other related companies as Collard-Lange (Maison): LAMOT WILLY INTERNATIONAL NV | PAUL VAN DE CALSEYDE | CUISINE CONFORT DAULNE | P?TISSERIE SCHAMP & FILS | POLICE F?D?RALE

Collard-Lange (Maison) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard-Lange (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07759338378. Het bedrijf Collard-Lange (Maison) bevindt zich op het adres: Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Wallpaper - Retail; Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Collard-Lange (Maison) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard-Lange (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard-Lange (Maison), openstaande posities, locatie van Collard-Lange (Maison) op de kaart.

Collard-Lange (Maison) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard-Lange (Maison), company assigned to the tax number BE07759338378. The company Collard-Lange (Maison) is located at the address: Chaussée des Prés 46-48; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Wallpaper - Retail; Drug stores; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Mfg. & Whol.; Floor coverings - Retail.
The main activity of Collard-Lange (Maison) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard-Lange (Maison) is not available. You also can look at reviews of Collard-Lange (Maison), open positions, location of Collard-Lange (Maison) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard-Lange (Maison), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard-Lange (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard-Lange (Maison), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard-Lange (Maison), employees, financial statistics.