Coenjaerts Meubelen

Contactgegevens Coenjaerts Meubelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coenjaerts Meubelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coenjaerts Meubelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 19; 3930; Hamont-Achel (Achel), België

Telefoon (phone): 011 64 16 03 (+32-011 64 16 03) 011 64 16 03 (+32-011 64 16 03)

Fax (fax): 011 66 61 93 (+32-011 66 61 93) 011 66 61 93 (+32-011 66 61 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coenjaerts Meubelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coenjaerts Meubelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coenjaerts Meubelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coenjaerts Meubelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coenjaerts Meubelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coenjaerts Meubelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coenjaerts Meubelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coenjaerts Meubelen
Products information Coenjaerts Meubelen

BTW identificatienummer (tax): BE05526367187
Ondernemingsnummer: 4120941162
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - General

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coenjaerts Meubelen
(Get full report from official database of BE for Coenjaerts Meubelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coenjaerts Meubelen
Addition kinds of activities for Coenjaerts Meubelen

226901. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
51990411. Garen, niet | Yarns, nec

Werken bij Coenjaerts Meubelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coenjaerts Meubelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coenjaerts Meubelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coenjaerts Meubelen. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Studentenjob

  Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

 • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: VALUMAT

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

 • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: NJAMM

  Type: Flexijob

  Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van Coenjaerts Meubelen in sociale netwerken
Look for responds of Coenjaerts Meubelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coenjaerts Meubelen. Laat een reactie achter voor Coenjaerts Meubelen. Coenjaerts Meubelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coenjaerts Meubelen. Leave a respond for Coenjaerts Meubelen. Coenjaerts Meubelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coenjaerts Meubelen op de google maps. Adres en contacten Coenjaerts Meubelen
Location of Coenjaerts Meubelen on the google maps. Address and contacts of Coenjaerts Meubelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Coenjaerts Meubelen Coenjaerts Meubelen: FLETABLISSEMENTEN EYCKEN NV | THةآTRE ARTHROPLEURA | PINOKKIO | FILIP CEULEMANS | ENTR. FINANC. TOURNAISIS

Other related companies as Coenjaerts Meubelen: FLETABLISSEMENTEN EYCKEN NV | THةآTRE ARTHROPLEURA | PINOKKIO | FILIP CEULEMANS | ENTR. FINANC. TOURNAISIS

Coenjaerts Meubelen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coenjaerts Meubelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05526367187. Het bedrijf Coenjaerts Meubelen bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 19; 3930; Hamont-Achel (Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Coenjaerts Meubelen is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coenjaerts Meubelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coenjaerts Meubelen, openstaande posities, locatie van Coenjaerts Meubelen op de kaart.

Coenjaerts Meubelen is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coenjaerts Meubelen, company assigned to the tax number BE05526367187. The company Coenjaerts Meubelen is located at the address: Dorpsstraat 19; 3930; Hamont-Achel (Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - General.
The main activity of Coenjaerts Meubelen is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coenjaerts Meubelen is not available. You also can look at reviews of Coenjaerts Meubelen, open positions, location of Coenjaerts Meubelen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coenjaerts Meubelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coenjaerts Meubelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coenjaerts Meubelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coenjaerts Meubelen, employees, financial statistics.