Cocoon-Tob Tob Kin

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Cocoon-Tob Tob Kin
Private companiesLegal Services • Cocoon-Tob Tob Kin

Contactgegevens Cocoon-Tob Tob Kin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocoon-Tob Tob Kin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocoon-Tob Tob Kin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 23; 7382; Quiévrain (Audregnies), België

Telefoon (phone): 065 45 73 43; 065 65 60 93 (+32-065 45 73 43; 065 65 60 93) 065 45 73 43; 065 65 60 93 (+32-065 45 73 43; 065 65 60 93)

Fax (fax): 065 45 73 43 (+32-065 45 73 43) 065 45 73 43 (+32-065 45 73 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocoon-Tob Tob Kin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocoon-Tob Tob Kin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocoon-Tob Tob Kin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocoon-Tob Tob Kin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocoon-Tob Tob Kin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocoon-Tob Tob Kin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocoon-Tob Tob Kin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocoon-Tob Tob Kin
Products information Cocoon-Tob Tob Kin

BTW identificatienummer (tax): BE01644897460
Ondernemingsnummer: 3873748779
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Cocoon-Tob Tob Kin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocoon-Tob Tob Kin
(Get full report from official database of BE for Cocoon-Tob Tob Kin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocoon-Tob Tob Kin
Addition kinds of activities for Cocoon-Tob Tob Kin

963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
23690302. Housecoats: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Housecoats: girls', children's, and infants'
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
38410417. speculums | Speculums
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather
50940203. trofeeën | Trophies
52110103. lambrizering | Paneling
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments

Werken bij Cocoon-Tob Tob Kin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocoon-Tob Tob Kin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocoon-Tob Tob Kin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocoon-Tob Tob Kin. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

 • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

 • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PURE DIFFUSION

  Type: Vaste Job

  Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ASAP

  Type: Werfreserve

  Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

Zoek naar antwoorden van Cocoon-Tob Tob Kin in sociale netwerken
Look for responds of Cocoon-Tob Tob Kin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocoon-Tob Tob Kin. Laat een reactie achter voor Cocoon-Tob Tob Kin. Cocoon-Tob Tob Kin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocoon-Tob Tob Kin. Leave a respond for Cocoon-Tob Tob Kin. Cocoon-Tob Tob Kin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocoon-Tob Tob Kin op de google maps. Adres en contacten Cocoon-Tob Tob Kin
Location of Cocoon-Tob Tob Kin on the google maps. Address and contacts of Cocoon-Tob Tob Kin

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocoon-Tob Tob Kin Cocoon-Tob Tob Kin: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | VAN DE WALLE BVBA | COIFFURE CORINNE | BUNTINX LEENTJE | J.MEUNIER

Other related companies as Cocoon-Tob Tob Kin: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | VAN DE WALLE BVBA | COIFFURE CORINNE | BUNTINX LEENTJE | J.MEUNIER

Cocoon-Tob Tob Kin is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocoon-Tob Tob Kin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644897460. Het bedrijf Cocoon-Tob Tob Kin bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 23; 7382; Quiévrain (Audregnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Cocoon-Tob Tob Kin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocoon-Tob Tob Kin is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocoon-Tob Tob Kin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocoon-Tob Tob Kin, openstaande posities, locatie van Cocoon-Tob Tob Kin op de kaart.

Cocoon-Tob Tob Kin is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocoon-Tob Tob Kin, company assigned to the tax number BE01644897460. The company Cocoon-Tob Tob Kin is located at the address: Rue de l'Eglise 23; 7382; Quiévrain (Audregnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Cocoon-Tob Tob Kin were not found.
The main activity of Cocoon-Tob Tob Kin is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocoon-Tob Tob Kin is not available. You also can look at reviews of Cocoon-Tob Tob Kin, open positions, location of Cocoon-Tob Tob Kin on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocoon-Tob Tob Kin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocoon-Tob Tob Kin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocoon-Tob Tob Kin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocoon-Tob Tob Kin, employees, financial statistics.