Cocon (Le)

Contactgegevens Cocon (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocon (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocon (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Statte 53; 4500; Huy, België

Telefoon (phone): 085 24 09 69 (+32-085 24 09 69) 085 24 09 69 (+32-085 24 09 69)

Fax (fax): 085 24 09 69 (+32-085 24 09 69) 085 24 09 69 (+32-085 24 09 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocon (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocon (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocon (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocon (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocon (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocon (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocon (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocon (Le)
Products information Cocon (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - General; Oriental carpets

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocon (Le)
(Get full report from official database of BE for Cocon (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocon (Le)
Addition kinds of activities for Cocon (Le)

354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
33121003. Plate, terne | Plate, terne

Werken bij Cocon (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocon (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocon (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocon (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

 • Junior CNC operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

 • CNC Operator M/V (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

 • Poetshulp regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: IRON MURPHY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

Zoek naar antwoorden van Cocon (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Cocon (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocon (Le). Laat een reactie achter voor Cocon (Le). Cocon (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocon (Le). Leave a respond for Cocon (Le). Cocon (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocon (Le) op de google maps. Adres en contacten Cocon (Le)
Location of Cocon (Le) on the google maps. Address and contacts of Cocon (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocon (Le) Cocon (Le): PATRICIA VAEREMANS | CHANTAL STEVENS | E.F.L. NOTRE-DAME | S. SCHUCHEWYTSCH | Eurofinco NV

Other related companies as Cocon (Le): PATRICIA VAEREMANS | CHANTAL STEVENS | E.F.L. NOTRE-DAME | S. SCHUCHEWYTSCH | Eurofinco NV

Cocon (Le) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocon (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf Cocon (Le) bevindt zich op het adres: Rue de Statte 53; 4500; Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - General; Oriental carpets.
De hoofdactiviteit van Cocon (Le) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocon (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocon (Le), openstaande posities, locatie van Cocon (Le) op de kaart.

Cocon (Le) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocon (Le), company assigned to the tax number BE07286926269. The company Cocon (Le) is located at the address: Rue de Statte 53; 4500; Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - General; Oriental carpets.
The main activity of Cocon (Le) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocon (Le) is not available. You also can look at reviews of Cocon (Le), open positions, location of Cocon (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocon (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocon (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocon (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocon (Le), employees, financial statistics.