Coco

Contactgegevens Coco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Cathédrale 36; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 221 12 73 (+32-04 221 12 73) 04 221 12 73 (+32-04 221 12 73)

Fax (fax): 04 349 10 67 (+32-04 349 10 67) 04 349 10 67 (+32-04 349 10 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coco
Products information Coco

BTW identificatienummer (tax): BE03204406738
Ondernemingsnummer: 3462310791
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Imitation jewelry - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coco
(Get full report from official database of BE for Coco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coco
Addition kinds of activities for Coco

753399. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij Coco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coco. Looking for open vacancies in other companies

 • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

 • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

 • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

 • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: HIPO.HR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van Coco in sociale netwerken
Look for responds of Coco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coco. Laat een reactie achter voor Coco. Coco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coco. Leave a respond for Coco. Coco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coco op de google maps. Adres en contacten Coco
Location of Coco on the google maps. Address and contacts of Coco

Andere gerelateerde bedrijven als come Coco Coco: LES SALINS | Van Der Haegen W | De Ceunynck NV | PH. DE BAERE | STREISANT

Other related companies as Coco: LES SALINS | Van Der Haegen W | De Ceunynck NV | PH. DE BAERE | STREISANT

Coco is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03204406738. Het bedrijf Coco bevindt zich op het adres: Place de la Cathédrale 36; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Imitation jewelry - Retail.
De hoofdactiviteit van Coco is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coco, openstaande posities, locatie van Coco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coco is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coco, company assigned to the tax number BE03204406738. The company Coco is located at the address: Place de la Cathédrale 36; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Imitation jewelry - Retail.
The main activity of Coco is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coco is not available. You also can look at reviews of Coco, open positions, location of Coco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coco, employees, financial statistics.