CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL
Private companiesDepository Institutions • CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

Contactgegevens CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 560; 7100; La Louvière (Saint-Vaast), België

Telefoon (phone): 064 22 27 15 (+32-064 22 27 15) 064 22 27 15 (+32-064 22 27 15)

Fax (fax): 064 21 48 13 (+32-064 21 48 13) 064 21 48 13 (+32-064 21 48 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL
Products information CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04504638671
Ondernemingsnummer: 2738861083
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL
(Get full report from official database of BE for CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL
Addition kinds of activities for CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

097102. Jachtdiensten | Hunting services
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
51220000. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

 • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

 • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

 • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: WE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

Zoek naar antwoorden van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Laat een reactie achter voor CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. Leave a respond for CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL. CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL op de google maps. Adres en contacten CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL
Location of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL on the google maps. Address and contacts of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: HUIS VANDENDRIESSCHE | KOGA - MIYATA | LUC VAN VLIERBERGHE | Ronny | Schildersbedrijf 2000

Other related companies as CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL: HUIS VANDENDRIESSCHE | KOGA - MIYATA | LUC VAN VLIERBERGHE | Ronny | Schildersbedrijf 2000

CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04504638671. Het bedrijf CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 560; 7100; La Louvière (Saint-Vaast). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
De hoofdactiviteit van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, openstaande posities, locatie van CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, company assigned to the tax number BE04504638671. The company CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is located at the address: Chaussée de Mons 560; 7100; La Louvière (Saint-Vaast). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail; Solar protection - Inside; Paints,lacquers,enamels & varnishes - Retail.
The main activity of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL is not available. You also can look at reviews of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, open positions, location of CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLERBOIS & FILS-Peint Clair SPRL, employees, financial statistics.