KOGA - MIYATA

Contactgegevens KOGA - MIYATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOGA - MIYATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOGA - MIYATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENLAAN 4; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16657125 (+32-16657125) 16657125 (+32-16657125)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOGA - MIYATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOGA - MIYATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOGA - MIYATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOGA - MIYATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOGA - MIYATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOGA - MIYATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOGA - MIYATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOGA - MIYATA
Products information KOGA - MIYATA

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in KOGA - MIYATA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vélos Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOGA - MIYATA
(Get full report from official database of BE for KOGA - MIYATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOGA - MIYATA
Addition kinds of activities for KOGA - MIYATA

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
02719903. Mink boerderij | Mink farm
23699906. Rompers: zuigelingen ' | Rompers: infants'
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
31439904. Sandalen, mannen | Sandals, men's
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell

Werken bij KOGA - MIYATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOGA - MIYATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOGA - MIYATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOGA - MIYATA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

Zoek naar antwoorden van KOGA - MIYATA in sociale netwerken
Look for responds of KOGA - MIYATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOGA - MIYATA. Laat een reactie achter voor KOGA - MIYATA. KOGA - MIYATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOGA - MIYATA. Leave a respond for KOGA - MIYATA. KOGA - MIYATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOGA - MIYATA op de google maps. Adres en contacten KOGA - MIYATA
Location of KOGA - MIYATA on the google maps. Address and contacts of KOGA - MIYATA

Andere gerelateerde bedrijven als come KOGA - MIYATA KOGA - MIYATA: Association Chrétienne des Institutions Sociales et de Santé | ETIENNE PEETERS | Spaar Select Antwerpen BVBA | VVKSM SCOUTSSHOP | NEURONES ANIMATION

Other related companies as KOGA - MIYATA: Association Chrétienne des Institutions Sociales et de Santé | ETIENNE PEETERS | Spaar Select Antwerpen BVBA | VVKSM SCOUTSSHOP | NEURONES ANIMATION

KOGA - MIYATA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOGA - MIYATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf KOGA - MIYATA bevindt zich op het adres: ROZENLAAN 4; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vélos Fab. Producten gemaakt in KOGA - MIYATA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOGA - MIYATA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOGA - MIYATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOGA - MIYATA, openstaande posities, locatie van KOGA - MIYATA op de kaart.

KOGA - MIYATA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOGA - MIYATA, company assigned to the tax number BE08521789550. The company KOGA - MIYATA is located at the address: ROZENLAAN 4; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vélos Fab. Products created in KOGA - MIYATA were not found.
The main activity of KOGA - MIYATA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KOGA - MIYATA is not available. You also can look at reviews of KOGA - MIYATA, open positions, location of KOGA - MIYATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOGA - MIYATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOGA - MIYATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOGA - MIYATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOGA - MIYATA, employees, financial statistics.