Cle D'or (La)

Contactgegevens Cle D'or (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cle D'or (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cle D'or (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Georges Henri 409; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 734 52 39 (+32-02 734 52 39) 02 734 52 39 (+32-02 734 52 39)

Fax (fax): +32 (56) 286-10-95 +32 (56) 286-10-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cle D'or (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cle D'or (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cle D'or (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cle D'or (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cle D'or (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cle D'or (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cle D'or (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cle D'or (La)
Products information Cle D'or (La)

BTW identificatienummer (tax): BE07100433349
Ondernemingsnummer: 7921936035
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Cle D'or (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cle D'or (La)
(Get full report from official database of BE for Cle D'or (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cle D'or (La)
Addition kinds of activities for Cle D'or (La)

124101. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
28650315. isocyanaten | Isocyanates
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
73590700. Huishoudelijke apparaten, meubels en entertainment verhuur diensten | Home appliance, furniture, and entertainment rental services
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government

Werken bij Cle D'or (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cle D'or (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cle D'or (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cle D'or (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Helper dakwerker (doorgroeimogelijkheden!) (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij dringend op zoek naar een diender voor de dakwerken. Je start als diender maar het is zeker  de bedoeling dat je wordt opgeleid naar een volwaardige dakwerker! Bij onze klant kom je terecht in een team dat instaat voor de totaliteit en afwerking van verschillende - dakwerken - timmerwerken - isolatiewerken

 • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

  Regio: WAARDAMME

  Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

  Type: Vaste Job

  Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

 • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

 • pedicure (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

 • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

  Type: Leercontract

  Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

 • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van Cle D'or (La) in sociale netwerken
Look for responds of Cle D'or (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cle D'or (La). Laat een reactie achter voor Cle D'or (La). Cle D'or (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cle D'or (La). Leave a respond for Cle D'or (La). Cle D'or (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cle D'or (La) op de google maps. Adres en contacten Cle D'or (La)
Location of Cle D'or (La) on the google maps. Address and contacts of Cle D'or (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cle D'or (La) Cle D'or (La): COMPTOIR DES MONTRES SUISSES | GARAGE SPORTWERELD | VAN DEN BRANDE | DANIEL DE SMET | Baco Consumer Products Ltd.

Other related companies as Cle D'or (La): COMPTOIR DES MONTRES SUISSES | GARAGE SPORTWERELD | VAN DEN BRANDE | DANIEL DE SMET | Baco Consumer Products Ltd.

Cle D'or (La) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cle D'or (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07100433349. Het bedrijf Cle D'or (La) bevindt zich op het adres: Avenue Georges Henri 409; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Cle D'or (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cle D'or (La) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cle D'or (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cle D'or (La), openstaande posities, locatie van Cle D'or (La) op de kaart.

Cle D'or (La) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cle D'or (La), company assigned to the tax number BE07100433349. The company Cle D'or (La) is located at the address: Avenue Georges Henri 409; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Cle D'or (La) were not found.
The main activity of Cle D'or (La) is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cle D'or (La) is not available. You also can look at reviews of Cle D'or (La), open positions, location of Cle D'or (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cle D'or (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cle D'or (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cle D'or (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cle D'or (La), employees, financial statistics.