Claesen J

Contactgegevens Claesen J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claesen J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claesen J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neremsbroek 34; 3700; Tongeren (Nerem), België

Telefoon (phone): 012 23 05 21; 012 21 01 53 (+32-012 23 05 21; 012 21 01 53) 012 23 05 21; 012 21 01 53 (+32-012 23 05 21; 012 21 01 53)

Fax (fax): 012 23 88 24 (+32-012 23 88 24) 012 23 88 24 (+32-012 23 88 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claesen J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claesen J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claesen J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claesen J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claesen J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claesen J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claesen J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claesen J
Products information Claesen J

BTW identificatienummer (tax): BE02199432373
Ondernemingsnummer: 3702087402
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Doors; Windows; Carpenters; Kitchen installations

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claesen J
(Get full report from official database of BE for Claesen J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claesen J
Addition kinds of activities for Claesen J

8631. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
25220401. Bureaus, kantoor: behalve hout | Desks, office: except wood
26790204. Gevulde platen van eierschaal, gegoten pulp: uit gekochte materialen | Egg case filler flats, molded pulp: from purchased material
28440504. Zonnebrandcrèmes en oliën | Suntan lotions and oils
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij Claesen J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claesen J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claesen J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claesen J. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

 • Handlanger (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

 • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

 • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

Zoek naar antwoorden van Claesen J in sociale netwerken
Look for responds of Claesen J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claesen J. Laat een reactie achter voor Claesen J. Claesen J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claesen J. Leave a respond for Claesen J. Claesen J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claesen J op de google maps. Adres en contacten Claesen J
Location of Claesen J on the google maps. Address and contacts of Claesen J

Andere gerelateerde bedrijven als come Claesen J Claesen J: FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV | PUBLI LETTRAL | FRITERIE L?AUTRE CHAPELLE | Van Steen P | Lux-Shop

Other related companies as Claesen J: FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV | PUBLI LETTRAL | FRITERIE L?AUTRE CHAPELLE | Van Steen P | Lux-Shop

Claesen J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claesen J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199432373. Het bedrijf Claesen J bevindt zich op het adres: Neremsbroek 34; 3700; Tongeren (Nerem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Doors; Windows; Carpenters; Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Claesen J is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claesen J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claesen J, openstaande posities, locatie van Claesen J op de kaart.

Claesen J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claesen J, company assigned to the tax number BE02199432373. The company Claesen J is located at the address: Neremsbroek 34; 3700; Tongeren (Nerem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Doors; Windows; Carpenters; Kitchen installations.
The main activity of Claesen J is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claesen J is not available. You also can look at reviews of Claesen J, open positions, location of Claesen J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claesen J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claesen J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claesen J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claesen J, employees, financial statistics.