FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

Contactgegevens FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Denijsstraat 276 1190 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-40-94-17 32-34-40-94-17

Fax (fax): 32-11-87-10-72 32-11-87-10-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV
Products information FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04317047119
Ondernemingsnummer: 2284301757
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Televisions, videos and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
23410203. Slips: vrouwen, misses, kinderen en zuigelingen ' | Slips: women's, misses', children's, and infants'
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
29529903. Schede, asfalt verzadigd | Sheathing, asphalt saturated
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
32610208. Urinoirs, glanzend china | Urinals, vitreous china
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
52510103. Gereedschap, hand | Tools, hand

Werken bij FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. Leave a respond for FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV. FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV
Location of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: Dalem Anne-Michèle | BILICAN YAVUZ | DE BLAUWE JAN | CENTRE P.M.S. | LOKALE RADIO BEVEL

Other related companies as FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV: Dalem Anne-Michèle | BILICAN YAVUZ | DE BLAUWE JAN | CENTRE P.M.S. | LOKALE RADIO BEVEL

FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04317047119. Het bedrijf FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Sint-Denijsstraat 276 1190 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Televisions, videos and radios. Producten gemaakt in FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV op de kaart.

FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04317047119. The company FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is located at the address: Sint-Denijsstraat 276 1190 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Televisions, videos and radios. Products created in FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, open positions, location of FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSILVER MINDS RETAIL BELGIUM NV, employees, financial statistics.