Claes G

Contactgegevens Claes G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gelderhorsten 194; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 0475 50 89 54 (+32-0475 50 89 54) 0475 50 89 54 (+32-0475 50 89 54)

Fax (fax): +32 (84) 753-90-30 +32 (84) 753-90-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes G
Products information Claes G

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Claes G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes G
(Get full report from official database of BE for Claes G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes G
Addition kinds of activities for Claes G

364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
35310414. Planken, bitumineuze | Planers, bituminous
38269910. microzuilen | Microprobes

Werken bij Claes G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes G. Looking for open vacancies in other companies

 • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

 • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

 • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

 • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • Operator (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

 • Project Ingenieur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

 • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

 • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: THE PUB

  Type: Flexijob

  Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van Claes G in sociale netwerken
Look for responds of Claes G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes G. Laat een reactie achter voor Claes G. Claes G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes G. Leave a respond for Claes G. Claes G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes G op de google maps. Adres en contacten Claes G
Location of Claes G on the google maps. Address and contacts of Claes G

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes G Claes G: Eva | DA CLAUDIO | VERHOEVEN-ZONEN | FRANS VENNEKENS | LAURENT HOEBEKE

Other related companies as Claes G: Eva | DA CLAUDIO | VERHOEVEN-ZONEN | FRANS VENNEKENS | LAURENT HOEBEKE

Claes G is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf Claes G bevindt zich op het adres: Gelderhorsten 194; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Claes G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes G is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes G, openstaande posities, locatie van Claes G op de kaart.

Claes G is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes G, company assigned to the tax number BE09463867187. The company Claes G is located at the address: Gelderhorsten 194; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Claes G were not found.
The main activity of Claes G is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes G is not available. You also can look at reviews of Claes G, open positions, location of Claes G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes G, employees, financial statistics.