CHROMA DECOR

Contactgegevens CHROMA DECOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHROMA DECOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHROMA DECOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Raoul Follereau 24; 7020; Mons (Maisières), België

Telefoon (phone): 065 34 96 64; 0474 46 82 08 (+32-065 34 96 64; 0474 46 82 08) 065 34 96 64; 0474 46 82 08 (+32-065 34 96 64; 0474 46 82 08)

Fax (fax): +32 (63) 830-10-21 +32 (63) 830-10-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHROMA DECOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHROMA DECOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHROMA DECOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHROMA DECOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHROMA DECOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHROMA DECOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHROMA DECOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHROMA DECOR
Products information CHROMA DECOR

BTW identificatienummer (tax): BE06390991210
Ondernemingsnummer: 6229217529
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHROMA DECOR
(Get full report from official database of BE for CHROMA DECOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHROMA DECOR
Addition kinds of activities for CHROMA DECOR

33570100. Communicatie draad | Communication wire
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
50940200. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
50990206. Roundwood | Roundwood
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij CHROMA DECOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHROMA DECOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHROMA DECOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHROMA DECOR. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

 • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Verkoper fashion (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Medewerker visafdeling (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een groot warenhuis in regio Eke zijn we op zoek naar medewerkers voor de visafdeling.

 • PATISSIER (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

  Type: Vaste Job

  In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Werfreserve

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

 • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Leercontract

  Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van CHROMA DECOR in sociale netwerken
Look for responds of CHROMA DECOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHROMA DECOR. Laat een reactie achter voor CHROMA DECOR. CHROMA DECOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHROMA DECOR. Leave a respond for CHROMA DECOR. CHROMA DECOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHROMA DECOR op de google maps. Adres en contacten CHROMA DECOR
Location of CHROMA DECOR on the google maps. Address and contacts of CHROMA DECOR

Andere gerelateerde bedrijven als come CHROMA DECOR CHROMA DECOR: Cofigest | VERENIGDE KRACHTEN HAMME | COLRUYT | Randstad Outplacement | Bollen Natuursteen

Other related companies as CHROMA DECOR: Cofigest | VERENIGDE KRACHTEN HAMME | COLRUYT | Randstad Outplacement | Bollen Natuursteen

CHROMA DECOR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHROMA DECOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390991210. Het bedrijf CHROMA DECOR bevindt zich op het adres: Rue Raoul Follereau 24; 7020; Mons (Maisières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van CHROMA DECOR is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHROMA DECOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHROMA DECOR, openstaande posities, locatie van CHROMA DECOR op de kaart.

CHROMA DECOR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHROMA DECOR, company assigned to the tax number BE06390991210. The company CHROMA DECOR is located at the address: Rue Raoul Follereau 24; 7020; Mons (Maisières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of CHROMA DECOR is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHROMA DECOR is not available. You also can look at reviews of CHROMA DECOR, open positions, location of CHROMA DECOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHROMA DECOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHROMA DECOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHROMA DECOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHROMA DECOR, employees, financial statistics.