VERENIGDE KRACHTEN HAMME

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VERENIGDE KRACHTEN HAMME
Private companiesApparel and Accessory Stores • VERENIGDE KRACHTEN HAMME

Contactgegevens VERENIGDE KRACHTEN HAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERENIGDE KRACHTEN HAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERENIGDE KRACHTEN HAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIERKOUTER 107; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52472759 (+32-52472759) 52472759 (+32-52472759)

Fax (fax): +32 (64) 799-89-44 +32 (64) 799-89-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERENIGDE KRACHTEN HAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERENIGDE KRACHTEN HAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERENIGDE KRACHTEN HAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERENIGDE KRACHTEN HAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERENIGDE KRACHTEN HAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERENIGDE KRACHTEN HAMME
Products information VERENIGDE KRACHTEN HAMME

BTW identificatienummer (tax): BE03883911132
Ondernemingsnummer: 1076629638
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VERENIGDE KRACHTEN HAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERENIGDE KRACHTEN HAMME
(Get full report from official database of BE for VERENIGDE KRACHTEN HAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERENIGDE KRACHTEN HAMME
Addition kinds of activities for VERENIGDE KRACHTEN HAMME

452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis

Werken bij VERENIGDE KRACHTEN HAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERENIGDE KRACHTEN HAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

Zoek naar antwoorden van VERENIGDE KRACHTEN HAMME in sociale netwerken
Look for responds of VERENIGDE KRACHTEN HAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Laat een reactie achter voor VERENIGDE KRACHTEN HAMME. VERENIGDE KRACHTEN HAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERENIGDE KRACHTEN HAMME. Leave a respond for VERENIGDE KRACHTEN HAMME. VERENIGDE KRACHTEN HAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERENIGDE KRACHTEN HAMME op de google maps. Adres en contacten VERENIGDE KRACHTEN HAMME
Location of VERENIGDE KRACHTEN HAMME on the google maps. Address and contacts of VERENIGDE KRACHTEN HAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come VERENIGDE KRACHTEN HAMME VERENIGDE KRACHTEN HAMME: BBL | GROEP ARGENTA | HENRI GODEFROID | GREGORY LABYE | Brugse Promotie Maatschappij NV

Other related companies as VERENIGDE KRACHTEN HAMME: BBL | GROEP ARGENTA | HENRI GODEFROID | GREGORY LABYE | Brugse Promotie Maatschappij NV

VERENIGDE KRACHTEN HAMME is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERENIGDE KRACHTEN HAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03883911132. Het bedrijf VERENIGDE KRACHTEN HAMME bevindt zich op het adres: VLIERKOUTER 107; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in VERENIGDE KRACHTEN HAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERENIGDE KRACHTEN HAMME is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERENIGDE KRACHTEN HAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERENIGDE KRACHTEN HAMME, openstaande posities, locatie van VERENIGDE KRACHTEN HAMME op de kaart.

VERENIGDE KRACHTEN HAMME is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERENIGDE KRACHTEN HAMME, company assigned to the tax number BE03883911132. The company VERENIGDE KRACHTEN HAMME is located at the address: VLIERKOUTER 107; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in VERENIGDE KRACHTEN HAMME were not found.
The main activity of VERENIGDE KRACHTEN HAMME is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERENIGDE KRACHTEN HAMME is not available. You also can look at reviews of VERENIGDE KRACHTEN HAMME, open positions, location of VERENIGDE KRACHTEN HAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERENIGDE KRACHTEN HAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERENIGDE KRACHTEN HAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERENIGDE KRACHTEN HAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERENIGDE KRACHTEN HAMME, employees, financial statistics.