Christian Liaigre Benelux

Contactgegevens Christian Liaigre Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christian Liaigre Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christian Liaigre Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 13A; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 22 10 (+32-02 513 22 10) 02 513 22 10 (+32-02 513 22 10)

Fax (fax): 02 513 37 46 (+32-02 513 37 46) 02 513 37 46 (+32-02 513 37 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christian Liaigre Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christian Liaigre Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christian Liaigre Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christian Liaigre Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christian Liaigre Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christian Liaigre Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christian Liaigre Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christian Liaigre Benelux
Products information Christian Liaigre Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE02796264648
Ondernemingsnummer: 5411834716
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Furniture - General; Furniture - Design

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christian Liaigre Benelux
(Get full report from official database of BE for Christian Liaigre Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christian Liaigre Benelux
Addition kinds of activities for Christian Liaigre Benelux

1731. Elektrisch werk | Electrical work
209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
326399. Halfbord tafel en keukengerei, niet inbegrepen | Semivitreous table and kitchenware, nec
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
381200. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
32720100. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete

Werken bij Christian Liaigre Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christian Liaigre Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christian Liaigre Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christian Liaigre Benelux. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

 • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

 • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: t-interim Halle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

  Regio: HOUTVENNE

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van Christian Liaigre Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Christian Liaigre Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christian Liaigre Benelux. Laat een reactie achter voor Christian Liaigre Benelux. Christian Liaigre Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christian Liaigre Benelux. Leave a respond for Christian Liaigre Benelux. Christian Liaigre Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christian Liaigre Benelux op de google maps. Adres en contacten Christian Liaigre Benelux
Location of Christian Liaigre Benelux on the google maps. Address and contacts of Christian Liaigre Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Christian Liaigre Benelux Christian Liaigre Benelux: FLVERVOER VERCAUTEREN ANDRE NV | De Jongh R | Dhondt Nicole | Fran?ois J-L | KATRIEN CASSELMAN

Other related companies as Christian Liaigre Benelux: FLVERVOER VERCAUTEREN ANDRE NV | De Jongh R | Dhondt Nicole | Fran?ois J-L | KATRIEN CASSELMAN

Christian Liaigre Benelux is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christian Liaigre Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02796264648. Het bedrijf Christian Liaigre Benelux bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 13A; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - General; Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van Christian Liaigre Benelux is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christian Liaigre Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christian Liaigre Benelux, openstaande posities, locatie van Christian Liaigre Benelux op de kaart.

Christian Liaigre Benelux is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christian Liaigre Benelux, company assigned to the tax number BE02796264648. The company Christian Liaigre Benelux is located at the address: Boulevard de Waterloo 13A; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - General; Furniture - Design.
The main activity of Christian Liaigre Benelux is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Christian Liaigre Benelux is not available. You also can look at reviews of Christian Liaigre Benelux, open positions, location of Christian Liaigre Benelux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christian Liaigre Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christian Liaigre Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christian Liaigre Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christian Liaigre Benelux, employees, financial statistics.