Christi Decor

Contactgegevens Christi Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christi Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christi Decor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkstraat 52; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): 03 755 18 79 (+32-03 755 18 79) 03 755 18 79 (+32-03 755 18 79)

Fax (fax): 03 755 18 72 (+32-03 755 18 72) 03 755 18 72 (+32-03 755 18 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christi Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christi Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christi Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christi Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christi Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christi Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christi Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christi Decor
Products information Christi Decor

BTW identificatienummer (tax): BE05555480957
Ondernemingsnummer: 3545806884
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Christi Decor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christi Decor
(Get full report from official database of BE for Christi Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christi Decor
Addition kinds of activities for Christi Decor

0112. Rijst | Rice
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical

Werken bij Christi Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christi Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christi Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christi Decor. Looking for open vacancies in other companies

 • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

 • Orderpicking (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

 • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: WOON SCHOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

 • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Studentenjob

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

 • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

 • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

 • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

 • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

 • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Werfreserve

  • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Christi Decor in sociale netwerken
Look for responds of Christi Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christi Decor. Laat een reactie achter voor Christi Decor. Christi Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christi Decor. Leave a respond for Christi Decor. Christi Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christi Decor op de google maps. Adres en contacten Christi Decor
Location of Christi Decor on the google maps. Address and contacts of Christi Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come Christi Decor Christi Decor: ASLK-CGER Bank | GOOSSENS STEFAAN | Castel Amélie | TOM & CO | DE STOOP

Other related companies as Christi Decor: ASLK-CGER Bank | GOOSSENS STEFAAN | Castel Amélie | TOM & CO | DE STOOP

Christi Decor is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christi Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05555480957. Het bedrijf Christi Decor bevindt zich op het adres: Dijkstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Christi Decor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christi Decor is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christi Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christi Decor, openstaande posities, locatie van Christi Decor op de kaart.

Christi Decor is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christi Decor, company assigned to the tax number BE05555480957. The company Christi Decor is located at the address: Dijkstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Christi Decor were not found.
The main activity of Christi Decor is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christi Decor is not available. You also can look at reviews of Christi Decor, open positions, location of Christi Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christi Decor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christi Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christi Decor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christi Decor, employees, financial statistics.